Dynamo Kiev – Club Brugge Canlı maç izle

Dynamo Kiev ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 18:00’de başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Dynamo Kiev – Club Brugge Canlı maç izle

Dynamo Kiev ile Club Brugge UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Mattias Gestranius düdük çalacak.

Dynamo Kiev – Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:00’de başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak izlenebilir.

Dynamo Kiev - Club Brugge muhtemel 11'ler...

Dynamo Kiev: Georgiy Bushchan, Vitalii Mykolenko, Popov, Kedziora, Buyalsky, Sydorchuk, Tsygankov, Besedin, Carlos de Pena, Shaparenko, Karavayev.

Club Brugge: Simon Mignolet, Brandon Mechele, Odilon, Sobol, Noa Lang, Krepin Diatta, Mata, Rits, Vormer, Okereke, Bas Dost.

Dynamo Kiev – Club Brugge maçı sakat ve cezalılar

Dynamo Kiev: Vladimir Kostevych (Sakat), Mykyta Burda (Sakat), Tudor Baluta (Sakat), Ilya Zabarny (Sakat)

Club Brugge: Eduard Sobol (Cezalı)

Dynamo Kiev – Club Brugge iddia oranları

Dynamo Kiev: 2.10

Beraberlik: 3.00

Club Brugge: 2.50

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

Dynamo Kiev İki Kulvarda Zorlanıyor

Dynamo Kiev, Mircea Lucescu yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi Guruplarını 3. Sırada tamamladı. Juventus ve Barcelona karşısında maçlarını kaybederken, Ferencvaros karşısında 2 maçtan 4 puan toplamayı başaran ev sahibi, 3. Sırada şanslı bir UEFA Avrupa Ligi bileti aldı. Ukrayna Premier Ligi’nin ilk 14 haftasından 33 puan toplayarak zirveyi ele geçiren Dynamo Kiev, ligde harika bir performans sergilese de, iki kulvarda mücadele etmekte fazlasıyla zorlanıyor.

Club Brugge Çok Formda

Club Brugge, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda vereceği Dynamo Kiev sınavı öncesi çok formda. Belçika Jüpiler Ligi’nde son 8 haftada gelen 8 galibiyet, konuk ekibi zirve koltuğuna taşıdı. Philippe Clement ve öğrencileri UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 6 maçtan 8 puan topladı. Son maçta Lazio ile 2-2 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’ne dönen Club Brugge, son maçta kazanarak devler sahnesinde yoluna devam eme fırsatını değerlendiremese de, hafife alınmayacak bir gurup performansı sergiledi.