Dynamo Kiev - Villareal Canlı maç izle

Dynamo Kiev ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Dynamo Kiev - Villareal  Canlı maç izle

Dynamo Kiev ile Villareal UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Michael Oliver düdük çalacak.

Dynamo Kiev - Villareal  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Dynamo Kiev - Villareal  maçı muhtemel 11’ler…

Dynamo Kiev: Georgiy Bushchan, Vitalii Mykolenko, Popov, Kedziora, Buyalsky, Sydorchuk, Tsygankov, Besedin, Carlos de Pena, Shaparenko, Karavayev

Villareal: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Manuel Trigueros, Etienne Capoue, Daniel Parejo, Kubo, Paco Alcacer, Gerard Moreno

Dynamo Kiev - Villareal  maçı sakat ve cezalılar

Dynamo Kiev: Denis Garmash (Sakat), Benjamin Verbic (Sakat), Vladimir Kostevych (Sakat), Clayton (Sakat), Mykyta Burda (Sakat), Viktor Tsyhankov (Şüpheli), Tudor Baluta (Sakat), Denys Popov (Sakat)

Villareal: Francis Coquelin (Sakat), Vicente Iborra (Sakat), Alberto Moreno (Şüpheli), Ruben Pena (Sakat), Fer Nino (Sakat)

Dynamo Kiev - Villareal  iddia oranları

Dynamo Kiev: 3.25

Beraberlik: 2.90

Villareal : 1.80

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.52

Dynamo Kiev Moralli

Dynamo Kiev’de moraller yerinde. Ukrayna Premier Lig’de geçtiğimiz hata sonu Minai’yi 3-0 ile geçen Dynamo Kiev, liderliğini sürdürdü. Avrupa Ligi son 16 turunda ise bu hafta Villarreal’i konuk edecekler. Bir önceki turda Belçika temsilcisi Club Brugge’ü 1-1 ve 1-0’lık skorlar ile geçmeyi başaran Lucescu’nun ekibi, adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Salzburg’u Elediler

Villarreal, bir önceki turda Salzbur karşısında önemli sonuçlar almıştı. İki maç sonunda rakibini 2-1 ve 2-0 mağlup etmeyi başaran Villarreal, adını son 16 turuna yazdırdı. Son 16 turunda Dynamo Kiev ile eşleştiler. La Liga’da ise haftalardır kötü sonuçlar alan bir Villarreal var. Geçen hafta Valencia deplasmanından elleri boş döndüler. La Liga’da üst üste 8 maçtır galibiyet alamıyorlar.