Fenerbahçe Adanaspor CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası kupanın son şampiyonu Fenerbahçe, kupada sahne alıyor. Bu kapsamda Fenerbahçe- Adanaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe- Adanaspor canlı izle Fenerbahçe- Adanaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Taraftarlar Fenerbahçe- Adanaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe- Adanaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe- Adanaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Adanaspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Adanaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de lider durumda bulunan Fenerbahçe rotasını, Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-lacivertli takım, Trendyol 1.Lig ekibi Adanaspor’u evinde yenerek kupada son 16 Turu’na yükselmeyi hedefliyor. Konuk takım ise son şampiyon Fenerbahçe’yi kupanın dışına iterek büyük bir sürprize imza atmak istiyor.

FENERBAHÇE ADANASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu’ndaki Fenerbahçe- Adanaspor maçı, 17 Ocak Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan maçı hakem Çağdaş Altay yönetiyor. Altay’ın maçtaki yardımcılıklarını ise Candaş Elbil ve Abdullah Uğur Sarı yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Abdullah Bora Taşkınsoy üstleniyor.

Fenerbahçe Adanaspor maçı A Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe Adanaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Adanaspor maçının canlı yayınlandığı A Spor kanalını Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilirsiniz.

FENERBAHÇE ADANASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE ADANASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can, Mert, Bonucci, Oosterwolde, Lincoln, Krunic, Bartuğ, Mert Hakan, Emre Mor, King, Batshuayi

Adanaspor: Ahmet, Fatih, Evren, Lukaku, Ferhat, Kubilay, Dabo, Harun, Dimitri, Burhan, Fernandes

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe, Adanaspor karşısında 6 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde Afrika Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Miha Zajc ve Miguel Crespo, maçta forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

FENERBAHÇE – ADANASPOR TÜRKİYE KUPASI’NDA 7.KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Sarı-lacivertliler ile turuncu-beyazlılar, Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 6 kez karşılaştı. 1972-1973 sezonu çeyrek final eşleşmesinde Fenerbahçe, rakibini 1-2 ve 2-0’lık sonuçlarla eledi. 1976-1977 sezonunda ise 4. turda eşleşen taraflar Adana’da golsüz berabere kalırken, İstanbul’da oynanan müsabakada Fenerbahçe 2-1 galip gelerek tur atladı. 1987-1988 sezonunda 3. tur eşleşmesinde ise gülen taraf yeniden Fenerbahçe oldu. İlk maçta Güney ekibi ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Kadıköy’de 4-0’lık sonuçla üst tura yükseldi. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, o dönem oynanan iki maçta da sahada yer aldı.

FENERBAHÇE – ADANASPOR REKABETİ

Fenerbahçe ile Adanaspor arasında tamamı Süper Lig olmak üzere oynanan son 10 maçta sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe, son 10 müsabakada 5 kez galip gelirken, Adanaspor ise 2 kez hanesine 3 puan yazdırdı. 3 mücadele ise berabere sonuçlandı.

İSMAİL KARTAL İLE MUSTAFA KAPLAN 2. KEZ RAKİP OLACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, teknik adamlık kariyerlerinde 2. kez karşılaşacak. 17 Ağustos 2019’da Çaykur Rizespor’un başında olan İsmail Kartal, Gençlerbirliği’ni çalıştıran Mustafa Kaplan ile karşılaşırken, müsabaka 1-0’lık sonuçla Rize ekibinin galibiyeti ile sonuçlanmıştı.