Fenerbahçe Fatih Karagümrük CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşılaşıyor. Futbolseverler Fenerbahçe Fatih Karagümrük canlı izle Fenerbahçe Fatih Karagümrük şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Fatih Karagümrük canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Fatih Karagümrük canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Fatih Karagümrük şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Fatih Karagümrük CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle verilen ara sona erdi. Milli maç arasına Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak lider giren Fenerbahçe, ligin 13.hafta müsabakasında Fatih Karagümrük’ü ağırlıyor. Sarı-lacivertli takım bu maçı kazanarak liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Konuk ekip ise Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlar almayı amaçlıyor.

FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasındaki Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçı 26 Kasım Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Burak Pakkan üstleniyor.

Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Fatih Karagümrük şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fatih Karagümrük maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic,Mert Müldür, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Crespo, Szymanski, Tadic, İrfan,Dzeko

Fatih Karagümrük:

FENERBAHÇE VE FATİH KARAGÜMRÜK’ÜN LİGDEKİ SON DURUMU

Süper Lig'de geride kalan 12 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 31 puan toplayan Fenerbahçe, averajla haftaya lider girdi.

Ligde son 2 maçta önce Trabzonspor'a sahasında 3-2 kaybeden sarı-lacivertliler, ardından Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Üst üste 10 galibiyetin ardından 2 haftayı 3 puan alamadan tamamlayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, Fatih Karagümrük maçıyla birlikte tekrar çıkışa geçmeyi hedefliyor.

12 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunan Fatih Karagümrük'ün ise 14 puanı bulunuyor.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

VavaCars Fatih Karagümrük karşısında henüz iyileşmeyen Becao ve sarı kart cezalısı Osayi-Samuel forma giyemeyecek. Sakatlıklarını atlatan Fred, Djiku ve Serdar Aziz ise henüz form tutmadı. Bu futbolcuların maç kadrosunda olup olmayacağına teknik ekip karar verecek.

Trabzonspor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Adana Demirspor maçında forma giyemeyen İsmail Yüksek ise bu maçta takıma dahil olacak.

FATİH KARAGÜMRÜK'TE 4 İSİM KART SINIRINDA

​​​​​​​Süper Lig'in ilk 8 haftasında 6 puan toplayarak beklentilerin altında kalan Fatih Karagümrük, son 4 maçta aldığı sonuçlarla yükselişe geçti. İç sahadaki 2-0'lık Adana Demirspor galibiyetinin ardından evinde Trabzonspor'la golsüz berabere kalan kırmızı-siyahlılar, Konyaspor deplasmanından da 1-1'lik skorla döndü. Fatih Karagümrük, son maçında evinde Sivasspor'u 3-0 mağlup etti.

Son 4 lig maçında 8 puan toplayan Alparslan Erdem'in ekibi, bu maçlarda 6 gol atarken kalesinde yalnızca 1 gol gördü.

Milli maç arasında RAMS Başakşehir'le hazırlık maçında karşılaşan kırmızı-siyahlı ekip, bu müsabakayı da 2-1 kazandı.

Fatih Karagümrük'te Fenerbahçe maçı öncesinde herhangi bir eksik bulunmazken kart sınırında olan 4 oyuncu var. Sofiane Feghouli, Ryan Mendes, Otabek Shukurov ve Levent Mercan, Fenerbahçe karşısında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE- FATİH KARAGÜMRÜK REKABETİ

İki ekip arasında Süper Lig'deki rekabet, 1959-1960 sezonunda Fatih Karagümrük'ün deplasmanda aldığı 2-0'lık galibiyetle başladı.

Fenerbahçe, bu maçın ardından rakibiyle oynadığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmedi.

Fatih Karagümrük'ün 12 Kasım 1959 tarihinde aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından iki ekip, Süper Lig'de 13 kez kozlarını paylaştı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakibini 9 kez mağlup ederken 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-lacivertli ekibin 14 maçta attığı 24 gole karşılık Fatih Karagümrük 16 kez gol sevinci yaşadı.

Kadıköy'de oynanan 7 müsabakanın 5'i sarı-lacivertlilerin galibiyetiyle sonuçlanırken, 1 maç berabere tamamlandı, 1 kez de Fatih Karagümrük galibiyetle ayrılan taraf oldu.

SON OYNANAN MAÇTA 9 GOL ATILDI

İki takım, geçen sezon Kadıköy'de oynanan maçta ligin en gollü 90 dakikasına imza attı.

9 golün atıldığı müsabakadan Fenerbahçe, 5-4'lük galibiyetle ayrılmayı başardı.

İki ekip, 14 Süper Lig maçının yanı sıra Türkiye Kupası'nda 2, Donanma Kupası'nda ise 1 kez rakip oldu.

1983-1984 sezonunda Türkiye Kupası 6. Kademe eşleşmelerinde rakip olan iki ekipten Fenerbahçe, kırmızı-siyahlıları iki maçta da mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Sahasındaki maçı 2-0 kazanan sarı-lacivertliler, deplasmandan da 1-0'lık galibiyetle döndü.

Fenerbahçe, Türkiye Donanma Kupası'nda da 1983-1984 sezonunda rakip olduğu Fatih Karagümrük'ü 3-1'lik skorla kupanın dışına itmeyi başardı.