Fenerbahçe Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 16.haftasındaki erteleme maçında Fenerbahçe – Konyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Konyaspor canlı izle Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Konyaspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig lideri Fenerbahçe, 16.haftadaki erteleme maçında Konyaspor’u ağırlıyor. Sarı-lacivertli takım, cezalı futbolcuların ilk 11’e dönmesiyle tam kadro çıkacağı maçta Konyaspor’u yenerek liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Son maçında Galatasaray’a 3-0 yenilen konuk ekip ise Fenerbahçe maçından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 16.haftasındaki Fenerbahçe – Konyaspor erteleme maçı 10 Ocak Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Kadir Sağlam yönetiyor. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ve Anıl Usta yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Emre Kargın üstleniyor.

Fenerbahçe Konyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Konyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can, King, Szymanski, Dzeko.

Konyaspor: Deniz, Ahmet Oğuz, Adil, Kahraman, Guilherme, Uğurcan, Soner, Cicaldau, Prip Moreno, Emrehan

FENERBAHÇE VE KONYASPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

İstanbulspor'a konuk olduğu mücadeleyi 5-1 kazanan ve puanını 47'ye yükselten Fenerbahçe, averajla liderliğini sürdürüyor.

18 lig maçında 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, rakip fileleri 49 kez havalandırırken kalesinde ise 15 gol gördü.

FENERBAHÇE’DE CEZALI FUTBOLCULAR GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'de sarı kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Mondihome Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları bitti.

FENERBAHÇE’DE 4 EKSİK VAR

Fenerbahçe'de 4 oyuncu, TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Sakatlıkları geçmesine karşın bireysel çalışmalarını sürdüren Rodrigo Becao ve Miha Zajc, maç eksikleri sebebiyle görev alamayacak.

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Gana Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Alexander Djiku ve Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Bright Osayi-Samuel de forma giyemeyecek diğer isimler.

GÖZLER KAPTAN EDIN DZEKO’DA

İstanbulspor karşısında attığı golle ligdeki gol sayısını 13'e yükselten Edin Dzeko, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'yi geride bırakarak krallık yarışında zirvede yalnız kaldı.

Forma giydiği son 4 lig maçının üçünde gol sevinci yaşayan Bosna Hersekli forvet, Konyaspor karşısında da İsmail Kartal'ın en önemli gol ayağı konumunda bulunuyor.

CENGİZ ÜNDER, İSTANBULSPOR MAÇINA DAMGA VURMUŞTU

Ligde oynanan son 3 maça ilk 11'de başlayan Cengiz Ünder, hafta sonundaki İstanbulspor müsabakasında kaydettiği 4 golle bu sezon bir maçta en fazla gol atan oyuncu oldu.

FENERBAHÇE İLE KONYASPOR 45.KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

İki takımın bugüne dek ligde karşı karşıya geldiği 44 maçta Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertliler, Konyaspor'u 33 kez mağlup ederken, 3 mücadele beraberlikle tamamlandı. Yeşil-beyazlılar 8 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu maçlarda Fenerbahçe 112 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 48 gol gördü.

Sarı-lacivertli takım, rakibini konuk ettiği 22 Süper Lig mücadelesinde 19 galibiyet elde etti. 1 maç beraberlikle sonuçlanırken, Konyaspor sahadan 2 kez 3 puanla ayrıldı. Fenerbahçe evindeki maçlarda 64 gol kaydederken, kalesinde 21 gol gördü.

Fenerbahçe, Konyaspor ile oynadığı son 10 lig maçının 5'inden galibiyetle ayrılırken 4 kez kaybetti, 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-lacivertli takım bu maçlarda 17 gol kaydederken, 9 gol yedi.

FENERBAHÇE’NİN İÇ SAHA KARNESİ

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde 9 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, 7 müsabakada galibiyet alırken, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi yaşadı. Kanarya, iç sahada 7 maçta 26 defa ağları sarstı. Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde sahasındaki 6 maçta ise 6 galibiyet elde etti.