Fenerbahçe Twente CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi play- off turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Hollanda ekibi Twente ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Fenerbahçe Twente canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Fenerbahçe Twente canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Twente canlı nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Twente maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Twente şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Twente CANLI İZLE

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında 5-1 yendiği Hollanda ekibi Twente ile bu kez deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli takım mücadeleyi kazanarak turu geçmeyi ve ülke puanını artırmayı amaçlıyor. Fenerbahçe play-off turunda Twente'yi elemesi durumundaAvrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

FENERBAHÇE TWENTE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Twente arasındaki UEFA Konferans Ligi play- off turu rövanş maçı 31 Ağustos Perşembe günü (bugün) FC Twente Stadyumu’nda oynanıyor.

TSİ ile 20.00’da başlayan maçı İtalyan hakem Fabio Maresca yönetiyor. Maresca’nın yardımcılıklarını ise Davide Imperiale ve Giuseppe Perrotti yaparken VAR’da Gianluca Aureliano ve AVAR’da ise Antonio Di Martino görev alıyor.

Fenerbahçe Twente şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Twente maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için S Sport Plus üyeliğinizin olması gerekiyor.

FENERBAHÇE TWENTE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE TWENTE MAÇI İLK 11’LERİ
Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Oosterwolde, Fred, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Tadic, Dzeko.

Twente: Unnerstall, Sampsted, Hilgers, Bruns, M. Rots, Kjolo, Steijn, D. Rots, Taha, Naci, Ugalde.

FENERBAHÇE’NİN FORM DURUMU

Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 5 maçı da kazanan ve rakip filelere 20 gol bırakan Fenerbahçe, kalesinde 2 gol gördü. Trendyol Süper Lig'de de 2'de 2 yaparak liderliğe yükselen Fenerbahçe, ilk 2 maçta 4 gol atıp 1 gol yedi.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Twente ile yapılan ilk maçın ardından kalça kasında yırtık tespit edilen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin maç kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-lacivertlilerde hafta başı bireysel antrenman yapan Samet Akaydın, Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek ve Luan Peres'in ise kadroda yer alması bekleniyor.