Fenerbahçe Union SG CANLI İZLE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Belçika ekibi Union SG ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Union SG canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Fenerbahçe Union SG canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Union SG canlı nasıl izlenir? Fenerbahçe Union SG maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Union SG şifresiz izleme linki…

Fenerbahçe Union SG CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe rotasını Trendyol Süper Lig’e çevirdi. Sarı-lacivertli takım UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union SG ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek İstanbul’a dönmeyi amaçlıyor. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör İsmail Kartal, “Turnuvanın başından beri söylediğim gibi hedefimiz, gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp buradan iyi bir sonuçla İstanbul’a dönmek istiyoruz” dedi.

FENERBAHÇE UNION SG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Fenerbahçe, deplasmanda Belçika ekibi Union SG ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe – Union SG maçı, 7 Mart Perşembe günü Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan RSC Anderlecht Stadyumu’nda oynanıyor.

TSİ ile 23.00’da başlayan maçı Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetiyor. Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Luciano Maia yapıyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Miguel Nogueira, VAR hakemi olarak Tiago Martins, AVAR olarak ise Hugo Miguel görev alıyor. 

Fenerbahçe Union SG şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Union SG maçı EXXEN platformu üzerinden yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için EXXEN Spor üyeliğinizin olması gerekiyor.

FENERBAHÇE UNION SG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE UNION SG MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Cengiz, Batshuayi

Union SG: Moris, Sykes, Burgess, Machida, Castro-Montes, Vanhoutte, Sadiki, Teklab, Amoura, Puertas, Nilsson

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA YOLCULUĞU

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Konferans Ligi elemelerinden başladı. Sarı-lacivertliler 2. turda Zimbru, 3. turda Maribor ve play-off turunda da Twente’yi eleyerek gruplara kaldı. Kanarya; H Grubu’nda Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava ile mücadele ederken 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşadı. Rakip filelere 13 gol gönderirken, kalesinde 11 gol gören sarı-lacivertliler, 12 puanla gruptan lider olarak doğrudan son 16 turuna yükselmeyi başardı.

Müsabakanın rövanşı, 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

UNION SG’NİN SON DURUMU

Belçika Ligi’nde 28 maça çıkan Union Saint-Gilloise, 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 68 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde son 22 maçta yenilmeyen sarı-lacivertliler, 61 gol atarken, kalesinde de 29 gol gördü.

Avrupa kupalarında sezona UEFA Avrupa Ligi play-off turundan başlayan Union SG, Lugano'yu eleyerek gruplara kaldı. E Grubu’nda Liverpool, Toulouse ve LASK ile mücadele eden Belçika ekibi, grupta 8 puan toplayarak 3. oldu ve Avrupa Konferans Ligi’ne kaldı. Bu organizasyonda da son 16 play-off turunda Eintracht Frankfurt ile eşleşen Union, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek üst tura yükseldi.

FENERBAHÇE’NİN UNION SG MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 3 oyuncusunu sakatlık nedeniyle oynatamayacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Becao, Union Saint-Gilloise karşısında forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA’DAKİ 267.MAÇI

Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına konuk olan Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 267. maçına çıkıyor.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 266 müsabakada 105 galibiyet alırken, 106 yenilgi ve 55 beraberlik yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 360 kez havalandırırken, kalesinde ise 380 gol gördü.

Fenerbahçe, lider bitirdiği H Grubu'nda oynadığı son karşılaşmasından farklı galibiyetle ayrıldı.

Grubunda oynadığı ilk üç karşılaşmayı kazanarak liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, Ludogorets ve Nordsjaelland mağlubiyetlerinin ardından son maçına yine liderlik için çıkmıştı.

Söz konusu karşılaşmada Kadıköy'de Spartak Trnava'yı ağırlayan sarı-lacivertliler, sahadan 4-0 galip ayrılarak direkt son 16 turuna kalmıştı.

FENERBAHÇE, KONFERANS LİGİ’NDE 15.MAÇINA ÇIKIYOR

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda 15. maçını oynuyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha önce yaptığı 14 maçta 10 galibiyet ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 38 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 19 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE’NİN BELÇİKA TAKIMLARINA KARŞI ALDIĞI SONUÇLAR

Union SG ile ilk kez bir resmi maçta karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugüne kadar Belçika ekipleriyle 8 müsabakaya çıktı. Anderlecht ile Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi’nde toplam 6 kez karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, Royal Antwerp ile de 2 kez Avrupa Ligi gruplarında kozlarını paylaştı. Kanarya söz konusu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA’DAKİ EN GOLCÜSÜ MICHY BATSHUAYI

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu sezon en golcü ismi 5 golle Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi oldu. Takımın tüm kulvarlarda en golcü (22) ismi olan Bosna Hersekli Edin Dzeko, bu organizasyonda 4 gollük katkı sağlarken, Sırp futbolcu Dusan Tadic ve milli futbolcu İrfan Can Kahveci de 4’er gol kaydetti.

FENERBAHÇE KADIKÖY’DE YENİLMİYOR

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi grubunu namağlup tamamlayarak gruptan lider çıkan Fenerbahçe, son 16 turunda Sevilla’ya elenmişti. Sarı-lacivertliler, organizasyonda iç sahada 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu sezon ise Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, sahasındaki 6 maçın tamamını kazanmayı başardı. Kanarya, Avrupa'da iç sahada çıktığı son 12 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik aldı.