Galatasaray Austria Wien CANLI İZLE

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık maçında Avusturya ekibi Austria Wien ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenlerler Galatasaray Austria Wien canlı izle şifresiz canlı izle aramasını sıklaştırdı. Futbolseverler Galatasaray Austria Wien canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Austria Wien canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Austria Wien maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Austria Wien şifresiz izleme linki...

Galatasaray Austria Wien CANLI İZLE

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da başlayan Galatasaray ilk hazırlık maçında İngiltere Championship ekibi Hull City ile karşı karşıya gelmiş ve rakibine 4-3 yenilmişti. Sarı kırmızılı takım daha sonra hazırlıklarını sürdürmek için geldiği Avusturya’da ikinci hazırlık maçında Kisvarda ile karşılamış ve rakibini 2-0 yenmişti. Hazırlık maçlarına devam eden sarı kırmızılı takım üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Bu kapsamda Galatasaray, FK Austria Wien ile kozlarını paylaşıyor.

GALATASARAY AUSTRIA WIEN MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Austria Wien arasındaki hazırlık maçı 14 Temmuz Cuma günü (bugün) saat 20.30’da Generali Arena’da oynanıyor.

Galatasaray Austria Wien şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Austria Wien maçı Galatasaray TV ve Galatasaray YouTube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifresiz olarak ekranlara geliyor.

GS TV, Digiturk 75 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

GALATASARAY AUSTRIA WIEN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY- AUSTRIA WIEN MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Berkan, Midtsjo, Yunus, Yusuf, Kerem, Barış.

Austria Wien: Kos, Galvão, Holland, Potzmann, Tabaković, Ranftl, Fischer, Fitz, Handl, Martins, Jukić.