Galatasaray Bayern Münih CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray, Bayern Münih ile karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Bayern Münih canlı izle Bayern Münih şifresiz canlı izle araması yapıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Bayern Münih canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Bayern Münih canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Bayern Münih şifresiz izleme linki...

Galatasaray Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Galatasaray, grubun en güçlü takımı olan Alman ekibi Bayern Münih ile kozlarını paylaşıyor. Galatasaray güçlü rakibini taraftarının desteğiyle yenerek Manchester United galibiyeti sonrası bir başka Avrupa zaferi kazanmayı hedefliyor. Cimbom bu maçı kazanması durumunda gruptaki puanının 7’ye çıkarıp liderliği elde edecek.

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray ile Alman ekibi Bayern Münih arasındaki 3.hafta maçı, 24 Ekim Salı günü İstanbul’daki Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.45’te başlayan maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa yönetiyor. Massa’nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Daniele Chiffi görev alıyor.

Maçta VAR koltuğunda Aleandro Di Paolo, AVAR'da da Gianluca Aureliano oturuyor.

Galatasaray Bayern Münih maçı EXXEN platformundan şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Bayern Münih şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Bayern Münih maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Kaan, Tete, Kerem, Zaha, Icardi

Bayern Münih: Ulreich, Laimer, de Ligt, Kim, Davies, Kimmich, Coman, Müller, Musiala, Sané, Kane

GALATASARAY VE BAYERN MÜNİH’İN GRUPTAKİ SON DURUMU

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Alman ekibi, grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

ZIYECH MAÇ KADROSUNDA YER ALACAK

Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosunda yer alacak.

Süper Lig'in 5. haftasında RAMS Başakşehir ile oynanan maçtan sonra sakatlanan Faslı futbolcu, takımının son 5 resmi karşılaşmasında görev yapamadı.

Teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda Ziyech, Bayern Münih maçında formasına kavuşacak.

GALATASARAY’IN EN BÜYÜK KOZU ICARDI

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, attığı gollerle takımına kazandırmaya devam ediyor. Icardi, bu sezon toplam 15 resmi karşılaşmada oynadı ve rakip fileleri toplam 14 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10'unu Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 1’ini de gruplarda kaydetti.

BAYERN MÜNİH’TE 5 FUTBOLCU OYNAMAYACAK

Bayern Münih'te 5 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Alman ekibinde tedavileri devam eden Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro, Leon Goretzka ve sakatlığnını yeni atlatan Neuer maçın kadrosunda yer alamayacak.

GALATASARAY 311.AVRUPA MAÇINDA

Galatasaray, Bayern Münih maçıyla Avrupa kupalarında 311. mücadelesine çıkıyor.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 310 müsabakanın 112'sinden galibiyetle ayrıldı. 115 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 83 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 418 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 457 gole engel olamadı.

GALATASARAY SON 20 AVRUPA MAÇINDA 1 KEZ KAYBETTİ

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 20 müsabakada sadece 1 kez yenildi.

2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasında 2-1 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi, 2'si de "Devler Ligi" grup karşılaşması olmak üzere toplam 20 maça çıktı.

Galatasaray, bu süreçte 11 galibiyet, 8 beraberlik alırken tek mağlubiyetini 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında İspanya temsilcisi Barcelona karşısında yaşadı.

GALATASARAY’IN SON YILLARDAKİ ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ ZAYIF

Sarı-kırmızılı ekip, "Devler Ligi"nde bundan önce mücadele ettiği son 4 gruptan çıkma başarısı gösteremedi.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 28 mücadelede 3 galibiyet alabilen Galatasaray, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı.

"Cimbom" Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda toplam 118 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, bunlardan 29'unu kazanırken, 30 beraberlik ve 59 yenilgi gördü.

Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ise 35 mücadelede 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldı.

OKAN BURUK’UN AVRUPA KARNESİ

Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Başakşehir'de 17, Galatasaray'da da 8 olmak üzere Avrupa kupalarında toplam 25 kez mücadele etti. Buruk'un takımları, UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemeleri ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu müsabakalarda 12 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. 49 yaşındaki teknik adam, Galatasaray'ın başında çıktığı 8 Avrupa maçında 6 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldı.

GALATASARAY’IN ALMAN TAKIMLARINA KARŞI PERFORMANSI

Galatasaray, Avrupa kupalarında Alman temsilcileri ile 30 resmi maça çıktı. Cimbom; Magdeburg, Bayern Münih, Uerdingen, Stahl, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund, Hertha Berlin, Bayer Leverkusen, Hamburg ve Schalke 04 ile oynadığı 30 müsabakada 9 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 11 beraberlik aldı.

BAYERN MÜNİH 6 SEZONDUR GRUP MAÇLARINDA YENİLMİYOR

​​​​​​​Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı.

Bu sezon grupta oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Alman ekibi, 2022-2023, 2021-2022 ve 2019-2020'de bu aşamada yaptığı tüm maçlarını kazandı. Bayern Münih, gruplarda 2020-2021'de 5 galibiyet ve 1 beraberlik, 2018-2019'da da 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Alman temsilcisi, Şampiyonlar Ligi gruplarında en son 2017-2018 sezonunda Paris Saint-Germain'e yenildi.