Galatasaray Beşiktaş CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 9.hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Beşiktaş canlı izle Galatasaray Beşiktaş şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Beşiktaş canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Beşiktaş canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Beşiktaş şifresiz izleme linki...

Galatasaray Beşiktaş CANLI İZLE

Milli maç arasının sona ermesinin ardından Süper Lig’de 9.hafta heyecanı yaşanıyor. Futbolseverleri ekran başına kilitleyen dev maçta Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Galatasaray yönetimindeki Okan Buruk, derbiyi kazanarak zirve yarışına kayıpsız devam etmeyi, Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih maçına moralli çıkmayı amaçlıyor. Burak Yılmaz’ın başında olduğu Beşiktaş ise derbi müsabakasını kazanarak morallenmek istiyor.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 9.haftasındaki Galatasaray- Beşiktaş maçı 21 Ekim Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Mert Güzenge üstleniyor.

VAR’da Abdulkadir Bitigen oturuyor, AVAR'da Erkan Engin ve Mehmet Emin Tuğral görev alıyor.

Galatasaray Beşiktaş maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Beşiktaş şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Beşiktaş maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Omar Colley, Zaynutdinov, Tayfur, Amir Hadziahmetovic, Gedson, Ghezzal, Rashica, Aboubakar

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’IN SON DURUMU

Geçen sezon şampiyon tamamladığı lige iyi başlayan Galatasaray, 8 müsabakada 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Galatasaray, topladığı 22 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi.

Süper Lig'in kalan bölümünde beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Hanesine 16 puan yazdıran siyah-beyazlı ekip, haftaya 4. sırada girdi.

GALATASARAY’DA 3 FUTBOLCUNUN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech'in oynayıp oynamayacağı Okan Buruk’un vereceği kararla belli olacak.

Milli takımlardan önceki gün dönen Wilfried Zaha ile Davinson Sanchez ise derbiye tek antrenmanla çıkacak. Bu iki oyuncunun ilk 11'de oynayıp oynamayacağına teknik direktör Okan Buruk karar verecek.

BEŞİKTAŞ'TA SAKAT OYUNCULARIN DURUMU

Siyah-beyazlı ekipte Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi sakat futbolcuların fazlalığı dikkati çekiyor.

Beşiktaş'ta Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın yarın kadroda yer alması beklenmiyor. Mert Günok ile Arthur Masuaku'nun derbi kadrosuna dahil edilip edilmeyeceğine ise Burak Yılmaz karar verecek.

Emrecan Uzunhan ile Tayyip Talha Sanuç ise uzun süreli sakatlıkları gerekçesiyle kadroda yer alamayacak.

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Gedson Fernandes, 5 maç sonra formasına kavuşacak.

Portekizli futbolcu, son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge ile 21 Eylül'de oynanan müsabakada görev yapmıştı.

Gedson Fernandes, omzundan ve ayak bileğinden yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 4'ü Trendyol Süper Lig'de, 1'i de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde olmak üzere 5 karşılaşmada forma giyemedi.

GALATASARAY’IN FORM DURUMU

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü ve Bitexen Antalyaspor'u mağlup etti.

GALATASARAY SAHASINDA 20 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 20 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 20 maçı kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 18 galibiyet, 2 beraberlik aldı

SON 22 MAÇTA YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ

Galatasaray, son 22 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

Sarı-kırmızılı takım bu sezon Trendyol Süper Lig'de 8, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 2 olmak üzere çıktığı 16 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

ICARDI ÇOK FORMDA

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, takımının gol yollarındaki en etkili ismi olarak öne çıkıyor.

Arjantinli futbolcu, bu sezon forma giydiği 14 resmi karşılaşmada 12 kez ağları havalandırdı.

Mauro Icardi, Süper Lig maçlarında 8, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarında ise 4 kez topu filelere gönderdi.

GALATASARAY YOĞUN FİKSTÜRE BAŞLIYOR

Galatasaray, Beşiktaş derbisiyle başlayıp 22 gün sürecek bölümde 6 maça çıkacak.

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna namağlup devam eden sarı-kırmızılılar, sırasıyla ligde Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

"Cimbom" bu süreçte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Almanya'nın Bayern Münih takımıyla 2 maç yapacak.

Galatasaray Beşiktaş CANLI İZLE - Resim : 1

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY DEPLASMANINDA KAZANAMIYOR

Beşiktaş, dış sahada Galatasaray ile yaptığı son 6 mücadeleyi kazanamadı.

"Kara Kartal", sarı-kırmızılılara karşı deplasmandaki son galibiyetini 2016-2017 sezonunda aldı. Söz konusu sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, 27 Şubat 2017'de oynanan maçtan Anderson Talisca'nın attığı golle 1-0 galip ayrılmıştı.

İki takım arasında Ali Sami Yen’de oynanan son 6 karşılaşmanın 5'ini Galatasaray kazanırken, 1'i ise berabere sonuçlandı

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİYOR, RAKİP DEĞİŞMİYOR

Beşiktaş, geçen sezonun ardından 2023-2024'te de teknik direktör değişikliği sonrası ikinci maçını Galatasaray'a karşı oynayacak.

Siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş'in istifa etmesinin ardından teknik sorumluluk görevine getirilen Burak Yılmaz, ikinci sınavını Galatasaray önünde verecek. Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı ilk müsabakada İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

Geçen sezon Valerien Ismael'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Güneş de ikinci maçına Galatasaray'a karşı çıkmıştı. Sarı-kırmızılı takım, sahasında oynadığı müsabakayı 2-1 kazanmıştı.

GALATARAY- BEŞİKTAŞ REKABETİNDE 354.MAÇ

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0'lık galibiyetiyle başlayan rekabette, geride kalan 353 maçın 125'ini Galatasaray, 114'ünü Beşiktaş kazandı, 114 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar arasındaki 99 yıllık rekabette sarı-kırmızılıların attığı 493 gole, siyah-beyazlılar 463 golle karşılık verdi.

LİGDE GALATASARAY ÜSTÜN

Galatasaray ile Beşiktaş arasında ligde yapılan 130 karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor.

İki takımın ligde karşı karşıya geldiği müsabakalarda Galatasaray 48, Beşiktaş ise 39 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 43 müsabakada eşitliği bozamazken, sarı-kırmızılılar 159, siyah-beyazlılar 139 gol kaydetti.

SAMİ YEN’DE GALATASARAY FARKI

Galatasaray, 2011'de açılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde rakibine kurduğu üstünlükle dikkati çekiyor.

Seyrantepe'de Beşiktaş'ı 13 kez ağırlayan sarı-kırmızılılar, 9 galibiyet, 2'şer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Galatasaray, söz konusu maçlarda attığı 21 gole karşılık, kalesindeki 9 gole engel olamadı.

Sarı-kırmızılı ekip, iç sahada Beşiktaş ile yaptığı son 6 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Galatasaray, taraftarı önündeki bu müsabakalanda 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

"Cimbom" rakibiyle sahasında yaptığı son 6 maçta 11 gol atıp, 3 gol yedi. Galatasaray, 3 mücadelede kalesini gole kapatırken, diğer 3 karşılaşmada rakibine 1'den fazla gol şansı vermedi.

SON 10 MAÇTA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN

İki takım arasında oynanan son 10 derbide galibiyet sayısında Beşiktaş'ın 5-4 üstünlüğü bulunuyor.

Söz konusu maçlarda Beşiktaş 5, Galatasaray ise 4 galibiyet aldı. Bir müsabaka ise beraberlikle tamamlandı. Siyah-beyazlıların attığı 12 gole, sarı-kırmızılılar 11 golle karşılık verdi.

GALATASARAY EVİNDE 300’ÜNCÜ MAÇINA ÇIKACAK

Sarı-kırmızılı ekibin Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş’ı ağırladığı maç ile evinde 300’üncü maçına çıkıyor.

Galatasaray, 15 Ocak 2011'de Hollanda temsilcisi Ajax ile yapılan özel maçla açılan yeni evinde 299 resmi karşılaşmayı geride bıraktı.

"Cimbom"un Ali Sami Yen’de yapacağı Beşiktaş derbisi, 300. resmi maç olarak kayıtlara geçecek.

Seyrantepe'de yapılan 299 resmi müsabakada sarı-kırmızılı takım, 193 kez kazandı. Taraftarı önündeki 61 müsabakayı beraberlikle tamamlayan Galatasaray, 45 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, iç sahada attığı 629 gole karşılık kalesinde 293 gol gördü.

LİGDE 224 MAÇ

Beşiktaş derbisi, Galatasaray'ın Seyrantepe'de 225. Süper Lig mücadelesi olacak.

Sarı-kırmızılı takım, 2011'den bu yana Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde 224 Süper Lig, 42 Türkiye Kupası, 25 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 8 UEFA Avrupa Ligi maçı yaptı.

Söz konusu dönemde sahasındaki lig maçlarında 155 galibiyet alan Galatasaray, 41 beraberlik ve 28 yenilgi yaşadı.

Sarı-kırmızılılar, Seyrantepe'deki lig mücadelelerinde attığı 485 gole karşılık kalesinde 203 gol gördü.

BEŞİKTAŞ İLE 14. RANDEVU

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Beşiktaş'ı 14. kez ağırlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, rakibiyle Seyrantepe'de yaptığı tamamı Süper Lig'de olan 13 müsabakada 9 galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Galatasaray, söz konusu maçlarda attığı 21 gole karşılık kalesindeki 9 gole engel olamadı.

TARİHE GEÇEN GOLLER

Ocak 2011'de açılan Türkiye'nin en yüksek seyirci kapasiteli ikinci stadında ilk golü aynı ay yapılan Sivasspor mücadelesinde Galatasaraylı Servet Çetin attı.

Sonrasında Galatasaray adına stattaki 50. golü Johan Elmander, 100. golü Didier Drogba, 150. golü Wesley Sneijder, 200. golü Hakan Balta, 250. golü Selçuk İnan, 300. golü Yasin Öztekin, 350. golü Sinan Gümüş, 400. golü Eren Derdiyok, 450. golü Ryan Babel, 500. golü Jesse Sekidika, 550. golü Bafetimbi Gomis, 600. golü ise Mauro Icardi kaydetti.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, güncel adıyla Ali Sami Yen’deki en farklı galibiyetini 7-0'lık skorla aldı.

2022-2023 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında dönemin TFF 2. Lig temsilcisi Kastamonuspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibini 7-0 mağlup ederek stat tarihinin en farklı galibiyetini elde etti.

Sarı-kırmızılılar, 2011'den bu yana iç sahada ikisi Kayserispor'a, birer kez de Bursaspor, Akhisarspor, Alanyaspor, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ne karşı olmak üzere 7 defa 6-0'lık galibiyet aldı.

"Cimbom", Seyrantepe'deki en farklı mağlubiyetini ise 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6-1'lik skorla Real Madrid karşısında yaşadı.