Galatasaray Hull City CANLI İZLE

Galatasaray hazırlık maçında İngiliz ekibi Hull City ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler futbolseverler Galatasaray Hull City canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Galatasaray Hull City canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Hull City canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Hull City şifresiz izleme linki...

Galatasaray Hull City CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesi 'Corendon Summer Tour 2023’ turnuvasında sahne alıyor. Sarı kırmızılı takım bu kapsamda İngiliz ekibi Hull City ile karşı karşıya geliyor. 

GALATASARAY- HULL CITY HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile İngiliz ekibi Hull City arasındaki hazırlık maçı 5 Haziran (bu akşam) Kocaeli Stadyumu’nda oynanıyor. Mücadele saat 20.30'da başladı. 

GALATASARAY- HULL CITY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray – Hull City maçı TV8 kanalından canlı yayınlanıyor.

Galatasaray Hull City maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Hull City maçını TV8'den canlı olarak izleyebilirsiniz.  

GALATASARAY HULL CITY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TV8, Digiturk 28, D Smart 28, Kablo TV 34, Tivibu 31, Turkcell TV+ 29, Vodafone TV 28 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

GALATASARAY - HULL CITY MAÇI İLK 11'İ

Galatasaray: Batuhan, Dubois, Mertens, Yunus, Berkan, Kaan, Cicaldau, Torreira, Emin Bayram, Barış, Kazımcan.

Hull City: Lo Tutala, Coyle, Jones, Leake, Ozan Tufan, Docherty, Allahyat, McLoughlin,Delap, Seri, Tetteh.