Galatasaray Zalgiris CANLI İZLE

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu rövanş maçında Litvanya ekibi Zalgiris’i konuk ediyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Galatasaray Zalgiris canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Galatasaray Zalgiris canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Zalgiris canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Zalgiris maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Zalgiris şifresiz izleme linki...

Galatasaray Zalgiris CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden tek Türk temsilcisi olan Galatasaray, 2. Ön Eleme Turu’nda Litvanya ekibi Zalgiris ile karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı takım 2-2’lik ilk maçın rövanşında rakibini İstanbul’da konuk ediyor. Sarı kırmızılı takım mücadeleyi kazanarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

GALATASARAY TURU NASIL GEÇER?

Galatasaray'ın tur atlaması için bugünkü karşılaşmadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Müsabaka, berabere sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek.

Tur atlayan takım ise Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda; Bulgaristan'ın Ludogorets ile Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımlarının eşleşmesini geçen ekip ile karşılaşacak.

GALATASARAY KAYBEDERSE NE OLACAK?

Galatasaray, maçı kaybetmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek.

GALATASARAY ZALGIRIS MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Zalgiris arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu rövanş maçı, 2 Ağustos Çarşamba günü (bugün) saat 21.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan hakem Willy Delajod yönetiyor. Delajod'un yardımcılıklarını Erwan Finjean ve Cyril Mugnier yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi Thomas Leonard görev alıyor.

Galatasaray Zalgiris şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Zalgiris Spor Smart’tan canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için D Smart üyeliğinizin olması gerekiyor.

GALATASARAY ZALGIRIS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY ZALGIRIS MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Mertens, Kerem, Barış Alper, Halil

Zalgiris: Gertmonas, Pavelic, Gorobsov, Bopesu, Golubickas, Mamic, Buff, Hnid, Vucur, Kendysh, Oyewusi.

GALATASARAY KADROSUNDAKİ SON DURUM

Galatasaray'da Lucas Torreira sakatlığı, Mauro Icardi ile Wilfried Zaha da UEFA listesinde olmadığı için bugün mücadelede süre alamayacak.

Zalgiris'te ise ilk maçın son dakikalarında 2-2 beraberliği sağlayan Donatas Kazlauskas kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer bulamayacak.