Gaziantep FK Galatasaray CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 4.hafta maçında Gaziantep FK ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Gaziantep FK Galatasaray canlı izle Gaziantep FK Galatasaray şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Gaziantep FK Galatasaray canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Gaziantep FK Galatasaray canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Gaziantep FK Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Galatasaray şifresiz izleme linki...

Gaziantep FK Galatasaray CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı 4.hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu kapsamda ligde galibiyeti bulunmayan Gaziantep FK, 2 maç sonunda 4 puanı bulunan Galatasaray’ı konuk ediyor. Gaziantep FK bu maçı kazanarak bu sezon ilk 3 puanını kazanmayı, sarı kırmızılı takım ise deplasmandaki ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasındaki Gaziantep FK Galatasaray maçı, Gaziantep’teki Kalyon Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.45’da başlayan maçı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Direnç Tonusluoğlu görev alıyor.

VAR’da Koray Gençerler, AVAR’da ise Erkan Engin ve Kerem Ersoy görev yapıyor.

Gaziantep FK Galatasaray maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Gaziantep FK Galatasaray şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Gaziantep FK Galatasaray maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇI İLK 11’LERİ

Gaziantep FK: Batuhan, Ömürcan, Ertuğrul, Djilobodji, Mustafa, Jevtovic, Furkan, Janio Bikel, Gradel, Maxim, Riascos.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Mertens, Icardi.

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Galatasaray’da kamp kadrosunda bulunmayan Fredrik Midtsjö ve Sergio Oliveira ile yeni transferler Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha bu maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan ev sahibi Gaziantep FK’de cezalı veya sakat futbolcu bulunmuyor. Kırmızı- siyahlı ekip bu maça tam kadro çıkacak.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLARDAKİ SON DURUM

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 4. haftasında bugün yapacakları maçla 9. kez karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de beşinci sezonunu geçiren Gaziantep temsilcisi ile daha önce 8 maç yaptı. Galatasaray, söz konusu müsabakalarda biri hükmen olmak üzere 6 galibiyet aldı.

İki takım arasındaki bir maç beraberlikle sonuçlanırken, bir müsabakayı ise Gaziantep FK kazandı.

Söz konusu mücadelelerde 3'ü hükmenden olmak üzere 18 gol atan "Cimbom" kalesinde 9 gol gördü.