Hollanda - Letonya Canlı maç izle

Hollanda ile Letonya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Hollanda - Letonya Canlı maç izle

Hollanda ile Letonya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Stephanie Frappart düdük çalacak. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Hollanda - Letonya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan mücadelesi yayıncısı bulunmuyor.

Hollanda - Letonya iddia oranları

Hollanda: -

Beraberlik: 10.00

Letonya: 9.00

2,5 gol üstü: 1.10

2,5 gol altı: 3.60

Letonya maçına 5 bin seyirci alınacak

Amsterdam Johan Cruijff Arena Stadı'ndaki karşılaşmaya, 5 bin Hollandalı taraftarın girişine izin verilecek. Bu maçta elde edilecek deneyimler ışığında, önümüzdeki aylarda düzenlenecek etkinliklerin seyircili olup olmayacağı belirlenecek.

Hollanda'da hükümeti, "Filedlabs" projesi kapsamında bir süreden beri salgın döneminde gösterilerin seyircili olarak nasıl düzenlenebileceğini test ediyor.

Hollanda-Letonya maçı, 5 bin izleyici ile en büyük deney olacak. Yerel saatle 20:00'de başlayacak karşılaşmaya bilet alan taraftarlar, son 48 saat içinde alınmış bir negatif PCR testi sonucu göstermeden stada alınmayacak.