İrlanda - Lüksemburg Canlı maç izle

İrlanda ile Lüksemburg, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup A 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:45’te başlayan müsabaka Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

İrlanda - Lüksemburg Canlı maç izle

İrlanda ile Lüksemburg Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup A 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Fran Jovic düdük çalacak. Her iki takım da Avrupa Elemelerine güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

İrlanda - Lüksemburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:45’te başlayan mücadelesi Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İrlanda - Lüksemburg maçı muhtemel 11’ler…

İrlanda muhtemel 11:  Randolph, Doherty, Egan, Stevens, Duffy, Hendrick, McCarthy, Hourihane, O’Dowda, Idah, Connolly

Lüksemburg muhtemel 11: Moris, Carlson, Jans, Mica Pinto, Barreiro, Thill, Mahmutovic, Gerson, Vicent Thill, Gerson Rodrigues, Deville

İrlanda - Lüksemburg iddia oranları

İrlanda: 1.35

Beraberlik: 3.50

Lüksemburg: 5.00

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.62

İrlanda Cumhuriyeti Düşüşünü Sürdürdü

İrlanda Cumhuriyeti iyi hücum performansına rağmen Sırbistan’a direnemedi. Karşılaşmanın 18. Dakikasında Browne’nin golüyle öne geçmeyi başaran ev sahibi, 2. Yarıdaki kötü savunma performansıyla 3-2 mağlup oldu. EURO 2020 Eleme Guruplarının son 4 haftasından itibaren başladığı düşüşünü, UEFA Uluslar Ligi’nde sürdürürken, 2022 Dünya Kupası Eleme Guruplarına da iyi başlamadı. İlk maçta ev sahibi adına en olumlu gelişme, hücum performansı oldu.

Lüksemburg Sürpriz Peşinde

EURO 2020 Elemeleri B Gurubu’nda 8 maçtan sadece 4 puan çıkarabilen Lüksemburg, sadece en alt sıradaki Litvanya karşısında maç kazanmayı başarırken, EURO 2020 hayallerine veda etti. UEFA Uluslar Ligi sahnesinde ise 6 maçtan 10 puan toplamayı başaran konuk ekip, Karadağ’ın ardından 2. Sırada yer alırken, Azerbaycan ve Güney Kıbrıs’ı gerisinde bıraktı. İki turnuva performansıyla da güven vermeyi başaramayan Lüksemburg, İrlanda Cumhuriyeti deplasmanında 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Gurubu’na sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor.