İspanya - Kosova Canlı maç izle

İspanya ile Kosova, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

İspanya - Kosova Canlı maç izle

İspanya ile Kosova Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Jakob Kehlet düdük çalacak.  Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

İspanya - Kosova maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

İspanya - Kosova maçı sakat ve cezalılar

Kosova: Bernard Berisha (Cezalı)

İspanya - Kosova maçı muhtemel 11’ler…

İspanya: David de Gea, Ramos, Carvajal, Luis Gaya, Pau Torres, Busquets, Alcantara, Dani Olmo, Jesus Navas, Ferran Tores, Alvaro Morata

Kosova: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Nuhiu

İspanya - Kosova iddia oranları

İspanya: -

Beraberlik: 6.75

Kosova: 10.00

2,5 gol üstü: 1.25

2,5 gol altı: 2.60

İspanya’da Hedef 3 Puan

İspanya, grupta ilk galibiyetini almayı başardı. Grubun ilk maçında Yunanistan ile 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan Luis Enrique’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise Gürcistan deplasmanından 3 puan ile döndü. Gürcistan’ı 2-1 mağlup ederek hem moral buldular hem ise grupta ilk galibiyetini aldılar. İspanya’ya 3 puanı getiren goller, Morata ve Olmo’dan geldi. Bu hafta Kosova ile karşılaşacak İspanya’da hedef yine 3 puan.

Kosova Evinde Kaybetti

Kosova, grubun ilk maçından mağlubiyet ile ayrıldı. İlk maçta İsveç karşısında kötü bir futbol sergilediler ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İsveç’e karşı maçı isabetli şut çekemeden tamamlayan Kosova, grubun ikinci maçında İspanya’ya konuk olacak. Kosova’yı yine zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Kosova’da Bernard Berisha’nın kart cezalısı.