İspanya - Yunanistan Canlı maç izle

İspanya ile Yunanistan, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 1.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:45’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

İspanya - Yunanistan Canlı maç izle

İspanya ile Yunanistan Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 1.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. İspanya iç sahada oynadığı son 7 maçını gol yemeden kazandı. Yunanistan son 5 maçını kaybetmedi, 4'ünde kalesini gole kapattı. Maçta hakem Marco Guida düdük çalacak. Her iki takım da Avrupa Elemelerine güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

İspanya - Yunanistan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:45’te başlayan mücadelesi S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İspanya – Yunanistan maçı sakat ve cezalılar

Yunanistan: Dimitris Pelkas (Şüpheli)

İspanya - Yunanistan iddia oranları

İspanya: 1.12

Beraberlik: 4.60

Yunanistan: 8.50

2,5 gol üstü: -

2,5 gol altı: -

İspanya – Yunanistan maçı istatistikler

İspanya

Euro 2020 elemelerini 10 maçta 26 puanla grubunun zirvesinde tamamlayan İspanya, Uluslar A Ligi 4. Grup son maçında da Almanya'yı 6-0 yenerek büyük sükse yapmıştı.

Sergi Roberto ve Dani Carvajal sakat. Hector Bellerin, Marco Asensio, Dani Ceballos ve Adama Traore ise TD Luis Enrique tarafından tercih edilmedi.

Savunmada Pedro Porro, orta sahada 18 yaşındaki Pedri, hücumda 20 yaşındaki Bryan Gil ilk kez çağrı aldı. Bu üç ismi şu sıralarda devam etmekte olan Avrupa U21 Şampiyonası'nda oynatmak yerine A milli takıma layık gördüler.

Sergio Ramos, Jordi Alba, Thiago, Koke, Sergio Busquets, Alvaro Morata takımın demirbaşları...

Yunanistan

Euro 2020 eleme gruplarında İtalya ve Finlandiya'nın arkasında 3. sırada yer alan Yunanistan, Uluslar C Ligi 3. Grup'ta da Slovenya'nın gerisinde kalmıştı.

John van 't Schip ile 4-2-3-1 benimsediklerini görüyoruz. Yunanistan'ın başındaki macerasının ilk 3 maçında galibiyeti yoktu ama, son 11 maçta sadece 1 kez kaybetti.

Hücum arkasında 3'lünün merkezinde Alanyaspor'dan Trabzonspor'a geçen Tasos Bakasetas yer alıyor. Hücumda ise Vangelis Pavlidis ya da Giorgos Giakoumakis tercih ediliyor.

Süper Lig'den Bakasetas dışında Fenerbahçeli Dimitris Pelkas, Alanyaspor'dan Giorgos Tzavellas ve Manolis Siopis de aday kadroda. Hafif bir sakatlığı bulunan Pelkas'ın durumu maç saati netleşecek.