Lille - Brest Canlı maç izle

Lille ile Brest, Fransa Lig 1 11.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Lille - Brest Canlı maç izle

Lille ile Brest Fransa Lig 1 mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Maçta hakem Clement Turpin düdük çalacak.

Lille - Brest maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Lille - Brest maçı sakat ve cezalılar

Lille: Sven Botman (Sakat), Leo Jardim (Sakat)

Brest: Romain Del Castillo (Sakat), Paul Lasne (Sakat)

Lille - Brest maçı muhtemel 11’ler…

Lille: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone

Brest: Marco Bizot, Mbock, Chardonnet, Faussurier, Brassier, Duverne, Faivre, Magnetti, Honorat, Le Douaron, Cardona

Lille - Brest iddia oranları

Lille: 1.38

Beraberlik: 3.45

Brest: 4.70

2,5 gol üstü: 1.66

2,5 gol altı: 1.67

Lille Aradan Formsuz Döndü

Lille cephesinde Şampiyonlar Ligi performansı hayal kırıklığı yaratırken, Ligue 1’in son şampiyonu ligde ise 11. sıraya kadar gerilerken, teknik adam Gourvennec’in performansı büyük eleştiri topladı. Galtier ile şampiyonluk hedefine ulaşan ev sahibi, Milli ara dönüşü önce Ligue 1’de Clermont’a 1-0 kaybetti, ardından Şampiyonlar Ligi sahnesinde Sevilla ile golsüz berabere kaldı. Devler sahnesinde galibiyeti bulunmayan Lille, 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. Milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de Reims, Strasbourg ve Marsilya’yı mağlup eden Lille, ilk 6 haftadaki kötü performansını telafi etmeye başlarken, Milli ara ile birlikte ev sahibinde tekrar form düşüklüğü boy gösterdi.

Brest Galibiyetle Tanışmadı

Konuk ekip Brest, Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’in zayıf halkaları arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde Reims’i konuk eden Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, 1-0 geriden gelerek Honarat ile 1 puana uzanırken, galibiyet hasretini 10 maça çıkartı. Bu sezon Ligue 1’de galibiyeti bulunmayan Brest, 5 mağlubiyet, 4 beraberlikle yoluna devam ediyor. En alt sıradaki Saint Etienne’nin hemen 1 puan üzerinde yer alan konuk ekip, tüm maçlarda skor üretmeyi başarsa da, kötü savunma performansıyla puan kayıplarına engel olamadı.