Manchester City Arsenal CANLI İZLE

İngiltere Premier Lig’in 33.haftasında Manchester City ile Arsenal karşılaşıyor. Futbolseverler Manchester City Arsenal canlı izle Manchester City Arsenal şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Manchester City Arsenal canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Manchester City Arsenal canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Manchester City Arsenal maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City Arsenal şifresiz izleme linki...

Manchester City Arsenal CANLI İZLE

Dünyanın en çok izlenen ligi olan İngiltere Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Şampiyonluk yarışının kıyasıya geçtiği ligde kritik bir maç oynanıyor. Bu kapsamda ikinci sırada yer alan Manchester City, evinde lider Arsenal’i konuk ediyor.

Ev sahibi Manchester City, 30 maç sonunda topladığı 70 puanla ikinci sırada yer alıyor. City, oynadığı 5 maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürüp Arsenal’e yaklaşmayı hedefliyor.

Konuk ekip Arsenal ise 32 maç sonunda topladığı 75 puanla ligde lider konumda. Arsenal ise 3 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi, City ile puan farkını açmayı istiyor.

Manchester City’de Nathan Ake sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Arsenal’de ise Saliba, Tomiyasu, Elneny maçta kesin olarak oynayamayacak. Granit Xhaka’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

MANCHESTER CITY ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Premier Ligin 33.haftasndaki kritik Manchester City - Arsenal maçı saat 22.00’da başlıyor. Etihad Stadyumu’ndaki mücadeleyi tecrübeli hakem Michael Oliver yönetiyor.

Manchester City Arsenal maçı beIN Sports 3 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Manchester City Arsenal şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe İstanbulspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

Manchester City Arsenal maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

MANCHESTER CİTY  ARSENAL ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MANCHESTER CİTY  - ARSENAL İLK 11

Manchester City: Ederson; Akanji, Stones, Dias, Laporte; Rodri, Gundogan, De Bruyne; Mahrez, Haaland, Grealish

Arsenal: Ramsdale; White, Holding, Gabriel, Zinchenko; Partey, Xhaka, Odegaard; Saka, Jesus, Martinelli