Manchester City Bayern Münih CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor. Manchester City ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Manchester City Bayern Münih canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Manchester City Bayern Münih canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. City Bayern Münih canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, M. City - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? M. City Bayern Münih şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar...

Manchester City Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 8 Turu ilk karşılaşmaları bu gece başlıyor. İngiliz temsilcisi Manchester City'nin, Alman ekibi Bayern Münih'i konuk edeceği maç Ettihad Stadyumu'nda oynanacak.

Manchester City, G Grubu'nu 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayarak 1'nci sırada tamamladı. Bayern Münih ise C Grubu'nu 6 galibiyet ile 18 puanla grup lideri olarak noktaladı.

MANCHESTER CITY BAYERN MÜNİH SAKATLAR VE CEZALILAR

Ev sahibi City’de Folden dışında eksik oyuncu bulunmazken konuk takım Bayern Münih’te ise Hernandez, Neuer ve Moting sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecekler.

MANCHESTER CITY BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Manchester City - Bayern Münih maçı saat 22.00’da başlıyor. Ettihad Stadyumu'nda oynanan maçta hakem J. Manzano düdük çalıyor. Manchester City Bayern Münih maçı Exxen HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Manchester City Bayern Münih şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Manchester City Bayern Münih maçı canlı izlemek için Exxen üyeliği gerekmektedir.

MANCHESTER CITY BAYERN MÜNİH ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUHTEMEL 11'LER

Manchester City: Ederson; Akanji, Ruben Dias, Ake; Stones, Rodri, Bernardo Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish; Haaland

Bayern Münih: Sommer; Pavard, De Ligt, Upamecano, Davies; Goretzka, Kimmich, Sane, Musiala, Coman; Muller