Slovakya – Rusya Canlı maç izle

Slovakya ile Cebelitarık, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup H 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Slovakya – Rusya Canlı maç izle

Slovakya ile Rusya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup H 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Carlos Del Cerro Grande düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. 

Slovakya – Rusya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelesinin yayıncısı bulunmuyor.

Slovakya – Rusya maçı muhtemel 11'ler...

Slovakya: Dubravka, Pekarik, Gyömber, Skriniar, Hancko, Kucka, Lobotka, Hamsik, Bero, Haraslin, Bozeni

Rusya:  Guilherme, Kudryashov, Dzhikiya, Belyaev, Mario Fernandes, Ozdoev, Kuzyaev, Bakaev, Miranchuk, Ionov, Zabolotnyi

Slovakya – Rusya maçı sakat ve cezalılar

Slovakya: Martin Dubravka (Şüpheli), David Hancko (Şüpheli)

Rusya: Aleksei Ionov (Şüpheli), Aleksandr Golovin (Şüpheli)

Slovakya – Rusya iddia oranları

Slovakya: 3.60

Beraberlik: 3.00

Cebelitarık: 1.67

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.60

Slovakya Beraberlikle Yetindi

Güney Kıbrıs deplasmanında gol pozisyonuna girmekte zorlanan Slovakya, evine 0-0’lık beraberlikle dönmesinin ardından Malta ile karşı karşıya gelirken, ilk yarıda etkisiz futbolunu sürdüren ve soyunma odasına 2-0 geride giren ev sahibinde sahneye Strelec ve Skriniar çıktı ve 2 duran topta takımlarını maça dahil etti. Haftayı 2-2’lik beraberlikle noktalayan Slovakya cephesinde, hücum performansı 2 haftadır güven vermezken, son maçta savunmada aynı başarısız görüntüyü sergiledi.

Dzyuba Rusya’yı Galibiyete Taşıdı

Rusya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Gurubu’na çok iyi bir başlangıç yaparken, golcü isim Dzyuba 180 dakikalık performansıyla dikkat çekti. İlk maçta Malta’yı 3-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 2 maçta Slovenya engelini Dzyuba’nın golleriyle 2-1’lik galibiyetle geçerken yıldız golcü 2 maçta 3 gollük performansıyla Dünya Kupası Elemelerine damga vurmaya başladı. 6 puanla liderlik koltuğunda oturan Rusya, Slovakya engelini galibiyetle aşarak, ilk 3 maçlık periyottan hatasız çıkmak ve Dünya Kupası kapısını aralamak istiyor.