Carlo Ancelotti müjdeyi verdi! Tüm Türkiye ekran başına... Arda Güler'in forma giyeceği ilk maç belli oldu!

Son dakika... Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in La Liga'da Rayo Vallecano ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Carlo Ancelotti müjdeyi verdi! Tüm Türkiye ekran başına... Arda Güler'in forma giyeceği ilk maç belli oldu!

Son dakika... Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, La Liga'nın 12.haftasında Rayo Vallecano ile oynayacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Ancelotti, sakatlığını atlatan milli futbolcu Arda Güler'in maçta oynayıp oynayamacağına ilişkin konuştu. Ancelotti, "Arda Güler, yarın Rayo Vallecano maçının kadrosunda olacak. Onun koşullarına göre özel hazırlanan bir plan uygulayacağız" dedi. 

"ARDA OFANSİF BİR FUTBOLCU"

İtalyan teknik adam, "Arda ofansif bir futbolcu. Yardımcı forvet olarak, ileri üçlünün ortasında veya kanatta oynayabilir. Bu karakteristik özellikleri var." şeklinde konuştu.

Arda Güler'in maça ilk 11'de başlaması beklenirken ikinci yarıda oyuna dahil olması bekleniyor.

Öte yandan Real Madrid ile Rayo Vallecano arasındaki maç, yarın saat 23.00'de başlayacak.

Carlo Ancelotti müjdeyi verdi! Tüm Türkiye ekran başına... Arda Güler'in forma giyeceği ilk maç belli oldu! - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe ve A Milli Takım’da gösterdiği performansın ardından Arda Güler, yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’e transfer oldu. Yetenekleriyle taraflı tarafsız herkesi mest eden yıldız futbolcu, takımının ABD kampında yaşadığı sakatlığın ardından menisküs ameliyatı olmuştu.

Sahalara dönüşü için günler sayılan futbolcu, daha sonra arka adalesinden sakatlık yaşamış ve 3 hafta sahalardan uzak kalmıştı.