Dünyaca ünlü dansçı kendini saçlarından astı! Dalga konusu oldu

Ünlülerin fotoğraflarını taklit ederek kendisine yepyeni bir mizah algısı yaratan Celeste Barber, Dünyaca ünlü dansçı Marion Crampe’nin saçlarından tavana asıldığı dans performansını yeniden yorumladı.

Dünyaca ünlü dansçı kendini saçlarından astı! Dalga konusu oldu

osyal medyanın sanal ve gerçeklikten uzak bir dünya olduğunu anlatmak için paylaşımlarını yapan Celeste Barber, oluşturulan kusursuz güzellik algısını yıkıyor. Ünlüler ve fenomen isimlerin yarattığı mükemmel pozları ti’ye alan komedyenin son hedefi ise dansçı Marion Crampe oldu.

Crampe’nin saçından tavana asıldığı bir performansı kendisine göre yeniden yorumlayan Barber gönderisine, “Bu parçaya 'Güzel kaotik baş ağrısı cehennemi' adını verdim. Zevk alın.” notunu ekledi.

Barber’in gönderisinden sonra Marion Crampe, dans performansına kayıtsız kalamadı. Barber’in paylaşımına ünlü dansçı eğlenceli bir şekilde, “Ölme! Çok iyi” yorumunu ekledi.

Dünyaca ünlü dansçı kendini saçlarından astı! Dalga konusu oldu - Resim : 2

Dünyaca ünlü dansçı kendini saçlarından astı! Dalga konusu oldu - Resim : 3

Barber’in sosyal medya kullanıcılarını eğlendirdiği dans performansı yaklaşık 800 bin görüntülemeye ulaştı. Kullanıcıların birçoğu gönderiye olumlu yorumlar yaptı.