Cem Yılmaz'dan Ozan Güven açıklaması

Can Yılmaz'ın ardından Cem Yılmaz da çok yakın arkadaşları olan Ozan Güven hakkında açıklama yaptı. Deniz Bulutsuzlar'ın şiddet gördüğünü iddia etmesinin ardından Yılmaz kardeşlere sessiz kaldıkları için eleştiriler yöneltilmişti.

Cem Yılmaz'dan Ozan Güven açıklaması

Deniz Bulutsuzlar'ın Ozan Güven tarafından darp edildiğini iddia etmesinin ardından başlayan süreçte bir çok kadın oyuncu ve şarkıcı Bulutsuzlar'a destek verirken, Ozan Güven cephesi sessizliği tercih etmişti.

Ozan Güven ile yakınlıklarıyla bilinen Cem Yılmaz ve Can Yılmaz ise sessiz kalıp açıklama yapmayınca sosyal medyada eleştirilmişti. Önce Can Yılmaz, ardından da Cem Yılmaz Ozan Güven ile ilgili açıklama yaptı.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Cem Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili arkadaslar. Kadina şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir.Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında cok üzgün olmak dışında bir halim yoktur.Yapmayın.

Sosyal medya üzerinden,bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları,düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Hersey birbirine giriyor. Çok üzgünüm.