Cem Yılmaz, Ozan Güven'in "Aylık 5 bin TL kazanıyorum' lafına ne dedi?

Cem Yılmaz, Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davasının ilk duruşmasında "Aylık gelirim 5 bin TL" diyen yakın dostu Ozan Güven’le ilgili soruya nasıl tepki verdi?

Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle geçen perşembe hakim karşısına çıktı. Ünlü oyuncu duruşma için bir süredir yaşadığı Cunda adasından döndü. Uzattığı sakallarını kesen ve takım elbise giyen Güven, evinin önünde bekleyen muhabirlerle sohbet etti.

“Asıl ben darp edildim” diyen Güven’e kendisinin de Deniz Bulutsuz’a açtığı dava soruldu.
Ozan Güven mahkeme salonuna girerken konuşmak istemedi. Eski sevgilisi Ozan Güven mahkeme dilekçesinde “Şöhret olmaya çalışıyor” dediği için basına konuşmaktan kaçınan Deniz Bulutsuz duruşma öncesi sessizliğini korudu.

Mahkeme salonundan önce deniz bulutsuz çıktı. Eski sevgilisiyle göz göze gelmemek için arka koltukta oturmayı tercih eden Ozan Güven ise bir süre sonra salonun kapısına göründü.
Mahkemede Ozan Güven’in aylık gelirini 5 bin TL, eğitmenlik yaptığını belirten sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un da 20 bin TL olarak beyan etmesi dikkat çekti.

Ünlü oyuncu tartıştıkları sırada kırılan ve Bulutsuz’un çenesini yaralayan abajuru bir sonraki duruşmada mahkemeye getireceğini belirtti. Duruşmada Ozan Güven ayrıca Deniz Bulutsuz’un ölümden döndüğünü ve ağır şekilde darp edildiğini iddia ettiği gecenin hemen ardından kendisinden arabasını ödünç alarak Bursa’ya gittiğini ve kız arkadaşı için gelinlik baktığını açıkladı.

Şiddet davasından aklanacağına inanan ve bu süreçte oyunculuk mesleğine ara veren Ozan Güven duruşmanın hemen ardından Cunda’ya geri döndü. Ünlü oyuncunun 30 Nisan’daki 2. duruşma da hazır bulunacağı ve elindeki delillere çok güvendiği öğrenildi.

Öte yandan aynı günün akşamı Cem Yılmaz’a yakın dostu Ozan Güven’in mahkemede aylık gelirinin 5 bin TL olduğu yönündeki beyanı hatırlatıldı. Ünlü komedyenin muhabire şaşkın gözlerle bakması dikkat çekti. Cem Yılmaz’a ofisinden çıkarken ise kariyerindeki ilk dizi projesi Erşan Kuneri’nin çalışmaları soruldu. Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla ilgili soruyu da yine yanıtsız bıraktı.