Cem Yılmaz’ın Hadise ile ilgili kehaneti 2 yıl sonra nasıl gerçek oldu?

Cem Yılmaz’ın Hadise ile ilgili sözleri 2 yıl sonra nasıl gerçek oldu?

Hadise üç şarkılık yeni projesinin ilk parçası olan “Küçük Bir Yol”u müzikseverlerle buluşturdu. Ünlü şarkıcının bir kadının iç dünyasının en gerçek ve sürreel hallerini yansıtan klibi de şarkı kadar büyük ilgi gördü. Şenol Korkmaz’ın yönettiği klipte bir binanın üstüne çıkarılan beyaz at dikkat çekti. Hadise’nin ata bindiği görüntüler 2 yıl önce Cem Yılmaz’ın altın kelebek gecesine kovboy şapkasıyla gelen ünlü şarkıcıya yaptığı espriyi akıllara getirdi.

Devrim Karaoğlu’nun sözlerini Mete Özgencil’le beraber yazdığı şarkının klibinde Hadise ayrıca, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek’le beraber kamera karşısına geçti. Ünlü şarkıcı Benek için açtığı sosyal medya hesabından da fotoğraf paylaştı.

1 milyon izlenmeyi birkaç saat içinde geçen şarkının klip çekiminde Hadise’ye sevgilisi de eşlik etti. Ünlü şarkıcının geçen günlerde Kaan Yıldırım’la el ele paylaştığı fotoğrafın üzerine yazdığı “Yanımda, sağımda, solumda, ufkumda... yanında, yazında, kışında, tüm baharlarında..." sözlerinin de “Küçük Bir Yol” parçasına ait olduğu ortaya çıktı.