Cem Yılmaz'ın projelerinde Ozan Güven'in yerini artık Uraz Kaygılaroğlu mu aldı?

Cem Yılmaz’ın dünyaca ünlü bir dijital platform için hazırladığı “Erşan Kuneri” dizisinde rol alacak olan Uraz Kaygılaroğlu, ünlü komedyenin ofisinden çıkarken görüntülendi.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yanında Melis İşiten’le evliliğinden dünyaya gelen 4 yaşındaki kızı ada da vardı. Geçen haftalarda “Sefirin Kızı” dizisine veda eden Kaygılaroğlu, bu ayrılığın çok önceden planlandığını söyledi.

Ünlü oyuncu Sevgililer Günü’yle ilgili soruya kızı yanında olduğu için yanıt vermek istemedi.
Uraz Kaygılaroğlu’na Cem Yılmaz’ın daha önce bütün projelerinde rol verdiği yakın dostu Ozan Güven’in Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda da olup olmadığı soruldu. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle yargılanan Ozan Güven bir süredir Cunda’da yaşıyor.
Ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ın ofisinde unuttuğu kızının şapka ve atkısını da aldıktan sonra evinin yolunu tuttu.

Öte yandan Cem Yılmaz bir gün sonra sokakta bastonuyla yürürken kameralara takıldı.
Ünlü komedyene hazırlık aşamasından videolar paylaştığı “Erşan Kuneri” dizisi soruldu. Bel fıtığı nedeniyle fizik tedavi gören Cem Yılmaz, perşembe günü ise Etiler’de hastane çıkışı görüntülendi. Yılmaz aracına binerken bir genç yanına yaklaşıp para istedi. Panik olan ünlü komedyen hemen cipinin kapısını kapattı. Daha sonra evine geçen Cem Yılmaz, yine konuşmak istemedi.