Cengiz Semercioğlu’ndan Terim belgeseline eleştiri: Belgeselden uzak bir yapım!

tv100'de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök, Netflix tarafından hazırlanan ‘Terim’ belgeseline ilişkin yorumda bulundu. Semercioğlu, “Ben bunun açıkçası bir belgeselden çok bir söyleşi olduğuna inanıyorum. Çünkü Netflix’in sadece bu meseleyle ilgili değil son dönemde belgesel adı altında yaptığı her şeyin belgeselden uzak bir yapım olduğuna inanıyorum” dedi.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuldu. 

Semercioğlu ve Özkök, Fatih Terim’in hayatını konu alan ‘Terim’ belgeselini yorumladı.

"Bunların hepsi güzelleme"

Cengiz Semercioğlu, “Ben bunun açıkçası bir belgeselden çok bir söyleşi olduğuna inanıyorum. Çünkü Netflix’in sadece bu meseleyle ilgili değil son dönemde belgesel adı altında yaptığı her şeyin belgeselden uzak bir yapım olduğuna inanıyorum. Bunların hepsi söyleşi, bunların hepsi güzelleme. Yalnızca ve yalnızca bir yapıda anlatan yapımlar. Elbette Terim belgeseli yapılacak isimlerin başında geliyor” dedi.

“Türk futboluna adını yazdırmış bir insandır”

Ertuğrul Özkök ise, Terim’in Türk futboluna adını yazdırdığını belirterek, “Fatih Terim gibileri çok seviyorum çünkü bunlar takımlarının 12. Adamları. Ne olursa olsun, belgeseli beğen ya da beğenme Fatih Terim, Türk futboluna adını yazdırmış bir insandır, Aziz Yıldırım’da böyledir” ifadelerini kullandı.