Ceza yedi, hıncını basından çıkardı: “ Siyasete giriyorum. Ben de sana yapacağımı biliyorum" Yavaş gel! Basın mensuplarına intikam yemini!

İstanbul’a, motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimde 15 motosiklet sürücüsüne 9 bin 564 lira ceza yazıldı. Denetim sırasında kask takmadığı için durdurulan ATV'deki kadın yolcu sinirini basın mensuplarından çıkararak, " Çekme, kameranı kapatır mısın? Siyasete giriyorum. Kimliğini ver bana. Ben de sana yapacağımı biliyorum" dedi.

Ceza yedi, hıncını basından çıkardı: “ Siyasete giriyorum. Ben de sana yapacağımı biliyorum"   Yavaş gel! Basın mensuplarına intikam yemini!

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ve resmi ekipler, Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine yönelik denetim yaptı.

Ceza yedi, hıncını basından çıkardı: “ Siyasete giriyorum. Ben de sana yapacağımı biliyorum"   Yavaş gel! Basın mensuplarına intikam yemini! - Resim : 1

15 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE CEZA YAZILDI

Denetimlerde, motosiklet ve elektrikli bisikletlerin yaya yollarında kullanılması, kask kullanımı, yaya ve trafik güvenliği açısından yapılan ihlaller kontrol edildi. Kurallara uymayan 15 motosiklet sürücüsüne toplam 9 bin 564 lira ceza yazıldı. Denetimlerde, sürücülere kask, eldiven ve koruyucu ekipman takmaları konularında uyarılarda bulunuldu.

Ceza yedi, hıncını basından çıkardı: “ Siyasete giriyorum. Ben de sana yapacağımı biliyorum"   Yavaş gel! Basın mensuplarına intikam yemini! - Resim : 2

“KİMLİĞİNİ VER BANA”

Denetimler sırasında kaskı takılı olmadığı için durdurulan ATV sürücüsüne cezai işlem uygulandı. ATV'deki kadın yolcu, görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Tehditler savuran kadın "Çekme, kameranı kapatır mısın? Siyasete giriyorum. Kimliğini ver bana. Ben de sana yapacağımı biliyorum. Memur bey bunun kimliğini alır mısın" dedi.