Cezaevinde uyuşturucu kuryeliği yapan kedi gözaltına alındıktan sonra kaçtı

Rusya'da bulunan bir cezaevinde insanı hayrete düşürecek ilginç bir olay yaşandı. Uyuşturucu tacirlerinin benzerine film senaryosunda rastlanabilecek olayda, bir kedinin uyuşturucu kuryesi olarak kullanıldığı belirlendi.

Cezaevinde uyuşturucu kuryeliği yapan kedi gözaltına alındıktan sonra kaçtı

Akılalmaz olay Rusya'da bir hapishanede yaşandı. İvanovo Bölgesi'ndeki 4 Numaralı Hapishane’de gardiyanlar tarafından bir kedi boynundaki tasmayla uyuşturucu madde taşırken yakalandı.

Federal Hapishane Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Ivanovo bölgesindeki 4 numaralı ıslah kolonisinin çalışanları, yakasında 5.9 gram esrar bulunan bir kediyi gözaltına aldı. Daha sonra bir RIA Novosti kaynağı, kedinin kaçtığını söyledi.

Cezaevinde uyuşturucu kuryeliği yapan kedi gözaltına alındıktan sonra kaçtı - Resim : 1

Bu, bu yıl uyuşturucu taşımak için kullanılan hayvanlarla ilgili ilk vaka değil. geçtiğimiz aylarda Panama'da bir "uyuşturucu kuryesi" kedisi de gözaltına alındı. 1.700'den fazla mahkumun bulunduğu bir hapishaneye gitti. Kurum personeli, kedinin boynuna bir kese bağlı olduğunu fark etti. İçinde uyuşturucu olduğu ortaya çıktı. Daha sonra kedi hayvan barınağına yerleştirildi.

 2019'da da hapishaneye uyuşturucu kuryeliği yapan kedi yakalanmıştı

2019 yılında Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’ndeki bir cezaevine uyuşturucu taşıdığı belirtilen kedi, hapishane görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.