CHP: Bu iktidarın elinde sofralarımızın bereketi kaçtı

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak düzenlediği basın toplantısında "Bu iktidarın elinde sofralarımızın bereketi kaçtı, vatandaşlarımız raflara elini uzatamaz oldu. Yaz geldi ama sebzenin meyvenin yanına yaklaşılmıyor" diye konuştu.

CHP: Bu iktidarın elinde sofralarımızın bereketi kaçtı

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı düzenledi.

Öztrak'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Test sayısı azaltılarak hasta sayısı düşürülmeye çalışılıyor. Sağlık Bakanı her gün milleti suçlayıp duruyor. Test sayısını azaltmak nereden çıktı? Hükümeti bir kez daha uyarıyoruz, bugün tedbirleri gevşetenler yarın takdire bahane aramasın.

CHP gerçekleri söylemeye devam edecek. Milletimizin sırtından doyanlarla mücadelemiz sürecek. Bugünler geçecek, bu memleketteki her çocuk geleceğe umutla bakacak.

EKONOMİ

Bu iktidarın elinde sofralarımızın bereketi kaçtı, vatandaşlarımız raflara elini uzatamaz oldu. Yaz geldi ama sebzenin meyvenin yanına yaklaşılmıyor. Vatandaşın tenceresinde aş değil dert kaynıyor.

Milletimiz sadece korona ile değil pahalılık virüsüyle de mücadele ediyor. Ama Anadolu Ajansı'na bakarsanız Avrupa'nın en ucuz ülkesi Türkiye'ymiş.

Madem ekonomi ilk 10'a girecek kadar güçlüydü esnafın, çiftçinin zararlarını telafi etseydiniz ya. Maskeyi bedava dağıtamadınız ama takmayana ceza yazacağım diyorsunuz.