CHP Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'den tv100'e Yılmaz Büyükerşen açıklaması: Yılmaz Hocanın 25 yılda yarattığı muhteşem bir dönüşüm yaşadık

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce bağlandı. Gürkan Hacır'ın "Yılmaz Hoca görevi gönül rahatlığıyla size verdi mi?" sorusunu yanıtlayan Ünlüce, "Yılmaz Hocanın 25 yılda yarattığı muhteşem bir dönüşüm yaşadık. Bir vatandaş olarak, önemli bir kısmında da üst yönetici olarak belediyede görev yaptım. Bu nedenle bu süreçle ilgili gurur duyduğumu söylemeliyim." diye konuştu.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Siyasal İletişimci Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Canlı yayına bağlanan Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"25 YILDA MUHTEŞEM BİR DÖNÜŞÜM YAŞADIK"

Gürkan Hacır'ın "Yılmaz Hoca (Yılmaz Büyükerşen) görevi gönül rahatlığıyla size verdi mi?" sorusunu yanıtlayan Ünlüce, "Yılmaz Hocanın 25 yılda yarattığı muhteşem bir dönüşüm yaşadık. Eskişehir’de ben de bu dönüşümün bir kısmında bu şehirde yaşayan bir vatandaş olarak, önemli bir kısmında da üst yönetici olarak belediyede görev yaptım. Bu nedenle bu süreçle ilgili gurur duyduğumu söylemeliyim." ifadelerini kullandı.

ÜNLÜCE, HATİPOĞLU'NUN İDDİALARINA YANIT VERDİ

Nebi Hatipoğlu’nun “Eskişehir’de 24 dairede dönüşüm yapıldı. 25 yıllık belediyede 45 bin vatandaşı bekletiyor” iddialarına cevap veren Ayşe Ünlüce, "99 yılında yaşanan depremden sonra biz Eskişehir’de afetle mücadele anlamında pek çok iş yaptık. Bunlardan bir tanesi kentsel dönüşüm konusu. Önümüzdeki ay 800 konutun ihalesine çıkıyoruz. Yani bunu değersizleştirip şu kadar yapıldı demek değil." dedi.

"İÇME SUYU PROBLEMLERİNİ HALLETTİK"

Ayşe Ünlüce, açıklamalarına şöyle devam etti:

"İl Özel İdarelerinin yapmadığı altyapı çalışmalarını yaptık. 12 ilçemizde kanalizasyon problemini hallettik, İçme suyu problemlerini halettik. Bunlar çok büyük yatırımlar. En son kalan 6 ilçemizi de geçen sene hallettik ve orada sadece altyapıya yaptığımız yatırım 200 milyonluk bir yatırım."