CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'den tv100'e destek

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel tv100'de hafta içi her gün yayımlanan Kerem Kırçuval'la 10'dan 12'ye programında konuştu. Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programına konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayını esnasında dikkatsizlik sonucu yayınlanan SADAT reklamına ilişkin Sertel tv100'e destek verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması yayını esnasında dikkatsizlik sonucu yayınlanan SADAT alt bant reklamı sonrası, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel tv100'e destek verdi.

Serteli'in açıklamaları:

tv100'ün başından geçenlerin tv100’ün yayıncılığına büyük destek sağlayacağını ve ileride merkez medyanın bıraktığı boşluğu dolduracağı inancını koruyarak söylüyorum. Tv100’de her siyasi düşünceden insanın özgürce kendini ifade edebildiği ortamı yaratmanız çok önemli.

Uğur Dündar’la yaptığı program çok önemli, sorulamayan her şeyin sorulduğu ve bir lider tarafından içtenlikle yanıtlandığı bir programdı. Programın bu şekliyle tartışılması hem Uğur Dündar’a hem Tv100’e hem Genel Başkanımıza haksızlık olduğunu düşünüyorum.