Kılıçdaroğlu 'yüreğim elvermez' dedi! Büyük takdir topladı: Asilliğini yine göstermiş

Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programında yaşanan yayıncılık kazasının ardından işten çıkartılan 3 çalışanla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Benim yüreğim elvermez. lütfen arkadaşlarımızı işe geri alın" sözleri sosyal medyada büyük takdir topladı.

Kılıçdaroğlu 'yüreğim elvermez' dedi! Büyük takdir topladı: Asilliğini yine göstermiş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven’i Ankara Genel Merkez’deki makamında ağırladı. 1 saat 15 dakikalık bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede CHP lideri Kılıçdaroğlu, yaşanan olaylar sonrası reklam bölümünden işten çıkartılan 3 kişiyle ilgili "o 3 arkadaşımızın böyle bir hatadan dolayı işsiz kalmasına benim yüreğim elvermez. Sizi de zora sokmayacaksa lütfen arkadaşlarımızı işe geri alın. Onlarla konuşun, benim selamlarımı da iletin. Lütfen böyle bir şeyden dolayı kimse işsiz kalmasın" diyerek tekrar işe alınmasını istedi.

"KILIÇDAROĞLU ASİLLİĞİNİ GÖSTERDİ"
Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri büyük takdir topladı. Sosyal medyada CHP lideriyle ilgili "Kılıçdaroğlu asilliğini yine göstermiş", "Kılıçdaroğlu bir büyüklük yaptı" tweetleri atıldı.