CHP'de para sayma tartışması! Sinan Burhan'dan flaş iddia: Savcı iki ismin görüşmesinin HTS kaydını istedi

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki 'para sayma' tartışmalarıyla ilgili Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında verdiği kulis bilgisinde "Para sayma meselesiyle ilgili olarak Fatih Keleş ile Nuhoğlu arasında yapılan telefon görüşmeleri, konuşmaları, bununla ilgili HTS kayıtlarını savcı istemiş." dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Haber 7 yazarı Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki 'para sayma' tartışmaları programda masaya yatırıldı.

“SAVCI, FATİH KELEŞ İLE ALİ NUHOĞLU ARASINDAKİ GÖRÜŞMENİN HTS KAYDINI İSTEDİ”
Burhan verdiği kulis bilgisinde "Para sayma meselesiyle ilgili olarak Fatih Keleş ile Nuhoğlu arasında yapılan telefon görüşmeleri, konuşmaları, bununla ilgili HTS kayıtlarını savcı istemiş. Fatih Keleş ile Ali Nuhoğlu arasında bir görüşme olduğu iddia ediliyor. Savcı bey de HTS kayıtlarından bu görüşmeyle ilgili bilgi istemiş. Bu bana gelen bir bilgidir." dedi.