CHP’den istifa eden Haluk Bozdoğan, Barış Yarkadaş’a konuştu: Tarsus’u hiç bilmedikleri halde başka birini aday yaptılar

CHP'den istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuştu. Yarkadaş görüşmeyi "Ben kendisini aradım başkan beni üzdün CHP’li bir üye olarak dedim. ‘Ben de üzüldüm ama istifa etmek zorunda kaldım. Ankara’da ki karar veren arkadaşlarımız Tarsus’u hiç bilmedikleri halde getirdiler başka bir arkadaşlarımızı aday yaptılar'" ifadeleriyle anlattı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Av. Cem Kaya, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Milletvekili Eren Erdem, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Yarkadaş'a konuştu.

Yarkadaş'ın sözleri şu şekilde:


"BEN DE ÜZÜLDÜM AMA İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDIM"
Tarsus Belediye başkanı bugün partisinden istifa etti. Bağımsız üye olacağım dedi. Ben kendisini aradım başkan beni üzdün CHP’li bir üye olarak dedim. ‘Ben de üzüldüm ama istifa etmek zorunda kaldım. Ben memnuniyet anketlerinde en yüksek çıkan belediye başkanlarından biriyim.

"ÖZEL 'ADAYIMIZ SENSİN' DEDİ"
Ben Sayın Başkanımız Özgür Özel’le konuştuğumda Sayın Başkanımız ‘Adayımız sensin, git çalış’ dedi. Ben de bunun üzerine adaylığımı açıkladım. Adaylığım açıklandıktan sonra da 500 bin nüfuslu ilçede çalışmalarımızı daha çok artırdık. Ben 80 tane köye etüt merkezi kurdum. 20 kreş açtım. Fakat ben burayı 240 milyon bütçeyle aldım, bütçem şu an 3 milyar, kasamda 112 milyon TL param var ve 1 Milyon TL de borç ödedim. Ve çaldırmadım. 

"TARSUS’U HİÇ BİLMEDİKLERİ HALDE GETİRDİLER BAŞKA BİR ARKADAŞLARIMIZI ADAY YAPTILAR"
Ankara’ya gittiğimde en ucuz yerde kaldım. Bir kişi çıkıp senin belediyende yolsuzluk var diyemez. Ama Ankara’da ki karar veren arkadaşlarımız Tarsus’u hiç bilmedikleri halde getirdiler başka bir arkadaşlarımızı aday yaptılar’ dedi peki neye bağlıyorsunuz aday yapılmamanızı dedim. Ben kongreye bağladığını hissettim çünkü Kemal Bey’in yanında saf tutmuştu.