Kılıçdaroğlu’nun sözleri gündem olmuştu! Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na yanıt geldi

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımı siyasetin gündemindeki yerinin korurken CHP lideri Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na "Vatandaşın gündemi olmayan hiçbir gündemle meşgul olmayacağım. Birileri istedi diye onlarla kavga etmeyeceğim. Gündemi değiştirmelerine izin vermeyeceğim. Müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik sonuç alan bir siyaset için yola çıktık" sözleriyle yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu’nun sözleri gündem olmuştu! Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na yanıt geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi önemli mesajlar verdi. CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözleriyle ilgili Özel, "Vatandaşın gündemi olmayan hiçbir gündemle meşgul olmayacağım. Birileri istedi diye onlarla kavga etmeyeceğim. Gündemi değiştirmelerine izin vermeyeceğim. Müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik sonuç alan bir siyaset için yola çıktık." dedi.

"CHP YENİ BİR DÖNEME GİRDİ"
Özel, yerel seçimin ardından CHP'nin farklı bir döneme girdiğini belirterek "Benim gündemim birilerinin kaybettiği siyasi mevzileri kazanmaları için, kaybedecekleri koltuklara çare bulmak için yaratacakları suni gündemler değildir." diye konuştu. "Millet görev verdi, pişman etmeyeceğiz." ifadesini kullanan Özgür Özel, "Bunu bir zafer olarak görmüyorum. Ben bu seçim sonuçlarını bir görev, bir vazife ve millet adına bir fırsat olarak görüyorum." dedi.