CHP’li üst düzey isim Deniz Gürel’e konuştu: Seçimi kazanmadığınız bir ortamda tüzükle seçmeni kandıramazsınız!

CHP'li üst düzey bir isimle görüşen tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel "Zoom toplantısına katılan isimlerden biri ile görüştüm ‘Genel başkan değişmedikten sonra, heyecan gelmedikten sonra 50 sefer tüzük değiştirseniz ne olacak? Biz 2018’de tüzük değiştirdik öncesindeki tüzük AK Parti’ninkiyle hemen hemen aynıydı o zaman da iktidar olamadık, tüzükle iktidar mı olunur’ ifadelerini kullandı." dedi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Deniz Gürel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında yapılan Zoom toplantısına katılan isimlerden biriyle yaptığı çarpıcı görüşmeyi tv100'de anlattı.

Gürel'in sözleri şu şekilde: 

"SEÇİMİ KAZANMADIĞINIZ BİR ORTAMDA TÜZÜKLE SEÇMENİ KANDIRAMAZSINIZ"
Zoom toplantısına katılan isimlerden biri ile görüştüm ‘Genel başkan değişmedikten sonra, heyecan gelmedikten sonra 50 sefer tüzük değiştirseniz ne olacak? Biz 2018’de tüzük değiştirdik, öncesindeki tüzük AK Parti’ninkiyle hemen hemen aynıydı. O zaman da iktidar olamadık, tüzükle iktidar mı olunur? Seçimi kazanmadığınız bir ortamda tüzükle seçmeni kandıramazsınız. Biz bir önceki seçimde 55 il çevresinde önseçim yaptık, şimdi ön seçim koyacağız deyip bir nasıl bir heyecan yaratılması bekleniyor. Kazansaydık böyle konuşmalar olmayacaktı, bu da gayet normal. Kazanmak politikanın doğruluğunun kanıtıdır. Kaybettik, gereğini başta genel başkan olmak üzere herkesin yapması gerekiyor. Muhalif seçmen siyasi bir deprem yaşadı. Sokağa çıktığımızda gönlü kırık, umutsuz bir muhalif seçmen var. Hiçbir şey olmamış gibi pozisyonlarımızı korumak uğruna devam edemeyiz" ifadelerini kullandı.