İlişkilerini yeni ilan etmişlerdi! Danla Bilic, Kubilay Aka ile asla evlenmeyeceğini söyledi

Geçtiğimiz haftalarda Berkay konserinden el ele görüntülenen Kubilay Aka ile Danla Bilic aşklarında olay gelişme yaşandı. Programa katılan Danla Bilic, Kubilay Aka ile asla evlenmeyeceğini söyledi.

İlişkilerini yeni ilan etmişlerdi! Danla Bilic, Kubilay Aka ile asla evlenmeyeceğini söyledi

Berkay’ın Kuruçeşme konserinde aşklarını itiraf eden oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, konser alanına el ele giriş yapmıştı. Konser sonrası bir gece kulübünde eğlenen ikilinin ilişkileri magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic geçtiğimiz günlerde Doğu Demirkol'un sunduğu Alelade Show programına katıldı. Yayında sevgilisi Kubilay Aka hakkında sorulara cevap veren Bilic, sözleriyle şoke etti.

İlişkilerini yeni ilan etmişlerdi! Danla Bilic, Kubilay Aka ile asla evlenmeyeceğini söyledi - Resim : 1

"Asla evlenmem"

Şarkıcı Berkay, ikilinin ilişkileri için evlilik konusunu açınca ünlü fenomen çıkıştı. "Ben daha çok gencim, asla evlenmem." demesinin üzerine Doğu Demirkol, "Kubilay ciddi düşünüyor gördüğüm kadarıyla" dedi. Fenomen Danla Bilic, "O düşünebilir ben düşünmüyoum. O benim hayatım ben onu çok seviyorum ama şuan evlilik düşünmüyorum" sözleri takipçileri tarafından bu da kısa sürecek düşüncelerine neden oldu.