Çiftçi, ineğin arka bacağındaki şişliğe bir iğne batırdı. Dakikalar boyunca şelale gibi akan beyaz sıvıyı süt sanıldı, meğer iğrenç bir şeymiş

Çiftçi, ineğinin arka bacağındaki şişliği görünce hemen eline bir iğne aldı ve şişliğe batırdı. İğneyi batırmasıyla şelale gibi akmaya başlayan beyaz sıvı, sosyal medya kullanıcılarının bazıları tarafından süt sanıldı ancak o sıvı süt değil, ineğin bacağında biriken iltihaptı.

Ahıra gelen çiftçi, ineklerinden birinin arka bacağındaki şişliği fark edince tedavi için harekete geçti. Uzmanlara göre, ineklerde meydana gelen bu itihap birikmesi, eğer boşaltılmazsa ineklerde ciddi rahatsızlıklara sebep olabiliyor. Bu sebeple, bu iltihabın ineklerden bir an önce boşaltılması gerekiyor. Bunu bilen çiftçi de, ineğinin durumunu gördükten sonra hemen eline bir iğne aldı ve ineğin arka bacağında bulunan şişliğe batırdı. 

Çiftçi, ineğin arka bacağındaki şişliğe bir iğne batırdı. Dakikalar boyunca şelale gibi akan beyaz sıvıyı süt sanıldı, meğer iğrenç bir şeymiş - Resim : 1

DAKİKALARCA ŞELALE GİBİ AKTI

İneğin bacağındaki şişliğe batırılan iğne çıktığı andan itibaren, şelale gibi beyaz bir sıvı akmaya başladı ve dakikalarca akmaya devam etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyen kullanıcılardan bazıları, beyaz sıvının süt olduğunu düşündü ancak o iğrenç, hastalıklı bir sıvı olan iltihaptı. Çiftçi, bu hareketiyle ineğini önemli hastalık kapmadan önce kurtarmayı başardı.