'Cin çıkarma seansı' milyonlar izlenen kadın sinirli bir şekilde geri dönüp öfke kustu: Sabrımı taşırıyorlar

Pelin Hürman 'cin çıkarma seansı' ile ekranlara gelmişti. Çok uzun bir süre sosyal medyada 'Donatçı' lakabı ile sosyal medyada gündem olmuştu. Hürman konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken adeta ateş püskürdü.

'Cin çıkarma seansı' milyonlar izlenen kadın sinirli bir şekilde geri dönüp öfke kustu: Sabrımı taşırıyorlar

Pelin Hürman canlı yayında cin çıkarma seansı yapıp, içine cin girenlerin yapması gerekenleri adım adım anlatmıştı. Kendini  'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan genç kadın kendisine “donatçı” denmesinden dolayı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
 

'Cin çıkarma seansı' milyonlar izlenen kadın sinirli bir şekilde geri dönüp öfke kustu: Sabrımı taşırıyorlar - Resim : 1SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Pelin Hürman"Bu saatten sonra işlemlerime, bakımlarıma devam edeceğim. Susturmaya çalışıyorlar, susmayacağım. Doğru bildiklerimi söyleyeceğim. Kesinlikle beni bu yoldan çeviremeyecekler” ifadelerini kullandı.

'Cin çıkarma seansı' milyonlar izlenen kadın sinirli bir şekilde geri dönüp öfke kustu: Sabrımı taşırıyorlar - Resim : 2

ABUK SUBUK ŞEYLERDEN BENİ ARAMAYIN”

Genç kadın “Doğruları ifade ediyorum. Bütün sözlerimin arkasındayım. Uzun süre yaptığım işlemlerde tabii ki de ücret alıyorum. Bunun da altını çizeyim. Herkes işini doğru yaptıktan sonra ücretini alsın tabii ki. Aynı zamanda bakımlardan ücret almıyorum ama suistimal eden çok insan var. Sabrımı taşıran insanlar var. Sevgilimden ayrıldım, yok kocam bana geri dönsün gibi abuk sorularla beni aramayın” diyerek isyanda bulundu.