Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni ruh ve akıl sağlığı hastanesinde gözlem altına alındı!

tv100.com editörleri Seçil Balık ve Müge Yücetürk'ün gündeme getirdiği Tokat Erbaa'da Tiktok yayınlarında müstehcen içerikler üreten ve çok fazla çocuk takipçisi bulunan Fuat (Mehmet) Akbulut isimli şahıs gözaltına alındıktan sonra akıl sağlığı raporu çıkana kadar denetimli serbest bırakılmıştı. Tokat Barosu'nun dahil olduğu Akbulut dosyası hakkında yeni bir detay gündeme geldi.

Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni ruh ve akıl sağlığı hastanesinde gözlem altına alındı!

Tokat Erbaa'da yaşayan ve Tiktok hesabından küçük kız çocuklarıyla yayın yapması sonrasında tepki çeken Fuat Akbulut diğer adıyla Mehmet Akbulut, tv100.com editörleri Seçil Balık ve Müge Yücetürk'ün haberi üzerine gündem olmuştu. 

 GÖZALTINA ALINMIŞTI

Fuat Akbulut, Tv100.com'un gündeme getirdiği haber üzerine Tokat Cumhuriyet Başsavcısı talebiyle gözaltına alınmıştı. Akbulut'un el konulan dijital materyallerinde de inceleme başlatıldı. 

4 GÜNDE BİR İMZA ATACAKTI

2 günlük sorgu sürecinin ardından akıl sağlığı raporu için hastaneye sevk edilen Akbulut, rapor süreci tamamlanana kadar 4 günde bir imza atmak kaydıyla denetimli serbest bırakılmıştı. 

GÖZLEM ALTINA ALINDI

tv100.com editörleri Seçil Balık ve Müge Yücetürk'ün edindiği son bilgiye göre evinden yeniden alınan Akbulut için gözlem talebi uygulandı.

Akbulut, Tokat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alındı. Davaya Tokat Barosu dahil oldu ve avukat görevlendirdi.