Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleği şoke etti

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleğini öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı. Bakın asıl mesleği neymiş? Siz de şaşıracaksınız...

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleği şoke etti

Çukur dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana ekranlarda fırtınalar estiriyor. Dizinin başrol oyuncusu olan Aras Bulut İynemli'nin performansı ise adeta parmak ısırtıyor. Babası İdris Koçovalı'yı öldürmek zorunda kaldığı bölümdeki sahneleri sosyal medyada en büyük patlamayı yapmıştı.

Dizinin başarıyla devam etmesi bir yana, Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı sinema filminin Oscar'a aday gösterilmesi de genç oyuncunun popülaritesini daha da artırdı. 7. Koğuştaki Mucize Oscar'a aday gösterilince 'her rolün adamı' yakıştırmasını Aras Bulut İynemli oyuncu olmadan önce kendisine çok farklı bir kariyer planı yapmıştı.

Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleğinin oyunculuk kariyeriyle uzaktan yakından alakası yok. Gerçek hayatında da uçarı bir tip olan Aras Bulut İynemli aslında İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü mezunu. Evet doğru okudunuz, İynemli aslında uçak mühendisi.

Kimi tezgahtar, kimi konfeksiyoncu

Tabii ünlülerin ünlü olmadan önce yaşadıkları hayat bambaşka. Örneğin Yıldız Tilbe, şarkıcılığa başlamadan önce tezgahtarlık, pazarlamacılık ve çocuk bakıcılığı yaptı. Daha sonra müziği tercih etti ancak ünlü olmadan önce de pavyonlarda şarkı söylüyordu.

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ise ünlü olmadan önce cankurtaran olarak çalışıyordu. Dedikodulara göre o görev yaptığı sırada çok fazla genç kız boğulma tehlikesi atlatıyormuş. Serdar Ortaç ise müzikten önce baba mesleği yapanlardan. Endüstri meslek lisesi çıkışlı olan Ortaç, babasının torna tezgahında yontuldu ünlü olmadan önce.

Ebru Gündeş'in hikayesi ise diğer isimlerden biraz daha farklı. Anne ve babasının ayrılığından sonra konfeksiyon atölyesinde çalışmaya başlayan Gündeş, tesadüf eseri ünlü olan isimlerden biri.

Kıvanç Tatlıtuğ, ünlü olmadan önce de aslında kendi çapında ünlüydü. Basketbol kariyeri bulunan Tatlıtuğ, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giydi. Sakatlanıp sporu bırakmak zorunda kalınca da Türkiye'nin yeni jönü oldu.

Kerem Bursin ise Amerika'da yaşadığı dönemlerde koruma, şoför ve spor hocalığı yaptığını açıklamıştı. Bürsin, tuvalet dahi temizlediğini söylemişti.