Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını tanıttı! Törende duygusal anlar yaşandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen mitinge Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında Cengiz Kurtoğlu şarkısı çalınırken Hamza Dağ ise duygusal anlar yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan adayları tanıtırken "Dağlar gibi seviyoruz" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını tanıttı! Törende duygusal anlar yaşandı!

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yapılan mitingde İzmir’e yapılan hizmetlere dair video gösterimi yapıldı. Video gösteriminin ardından konuşmalarına devam eden Erdoğan, “31 Mart'tan sonra bunlara yerel yönetimlerle iş birliği içinde çok daha fazlasını ilave edeceğiz. İzmir'in önündeki engelleri dağ gibi sağlam adayımız Hamza kardeşimle birlikte birer birer kaldıracağız. Cumhurbaşkanlığıyla ve bakanlıklarımızla belediyelerimizin sizlere getireceği her yatırımın, her eserin, her hizmetin destekçisi olacağız. Bu duygularla büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızı ben sizlere emanet ediyorum. Onları desteklemeye var mıyız? İnşallah siz bana müjde, ben de dünyaya müjdeyi vereceğim” diyerek sözlerini tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını tanıttı! Törende duygusal anlar yaşandı! - Resim : 1

ERDOĞAN’I ALANDA 100 BİN KİŞİ KARŞILADI

Erdoğan, sahneye şarkıcı Cengiz Kurtoğlu ile çıktı. '31 Mart akşamı İzmir bir başka güzel olacak' diyen Erdoğan'ı alanda 100 bin kişi karşıladı.