Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'e övgü

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği" kapsamında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fenerbahçeli yıldız Arda Güler ile sohbeti dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'e övgü

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği" kapsamında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Sigaranın sağlığa olan zararının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle gençlere yönelik tütün ürünlerinden uzak durulması konusunda tavsiyesini yineledi.

Programda genç sporcular da yer alırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fenerbahçeli yıldız Arda Güler ile sohbeti dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'e övgü - Resim : 1

Salondaki gençlere kısa bir bakan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Başta tabi şöhret Arda var. Onu görüyoruz. Arda'nın bildiğim kadarıyla sigarayla hiç ilişkisi olmadı" dedi.

Arda Güler: "Stadyumda sigara içilmesi yasak ama ne yazık ki içiliyor. Stadyumlara birçok çocuk geliyor. Pasif içici oluyorlar. Bizim onlara örnek olmamız lazım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Stadyumlardaki olumsuz tezahüratların olumsuz tezahüratların ortadan kalkması için hanımları stada aldık. Ama nerede... Aynen devam ettiler. Sigaraya gelince, statlarda dinlemeden kadınlar da erkekler de devam ediyor. 

Erdoğan'ın milli takıma da çağrıldığını hatırlatması üzerine Arda Güler, "Sakatlığım var" dedi. Erdoğan da, "Eyvah eyvah... En yakın zamanda bu sakatlığı atlatıp sahalara dönersin inşallah" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'e övgü - Resim : 2