Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Shane Larkin arasındaki konuşma gülümsetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk vatandaşlığına geçen Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Shane Larkin ile ilgili kurduğu cümle gülüşmelere sebep oldu. İşte detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Shane Larkin arasındaki konuşma gülümsetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Avrupa Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyon olan Anadolu Efes Basketbol Takımı'nı Külliye'de ağırladı.

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nı üst üste ikinci kez şampiyon olması dolayısıyla tebrik eden Erdoğan, Türkiye'ye yaşattıkları gurur dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Shane Larkin arasındaki konuşma gülümsetti - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Shane Larkin'e uyarı: "İmzanı ben attım, gidersen ayıp edersin" 

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'a Cumhurbaşkanı Erdoğan, Shane Larkin'in yaşını sordu.

Ataman'ın "Larkin 29 yaşında. 4-5 sene daha burada ağırlayacağız. Gitmez zaten o. Türkiye'yi çok seviyor." ifadeleri üzerine Erdoğan'ın, "İmzanı ben attım, gidersen ayıp edersin." demesi gülüşmelere sebep oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Shane Larkin arasındaki konuşma gülümsetti - Resim : 2

Anadolu Efes forması hediye edildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Anadolu Efes Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, takımın başantrenörü Ergin Ataman ile oyuncular yer aldı. Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da hazır bulundu.

Anadolu Efesli yöneticiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takım oyuncularının imzaladığı basketbol topu ve Anadolu Efes forması hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Shane Larkin arasındaki konuşma gülümsetti - Resim : 3