Defne Samyeli panikledi... Kameramanın ayağını ezdi!

Sahne aldığı mekan çıkışı kameralara takılan Defne Samyeli, neden kameramanın ayağını ezdi?

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkının belgelenmesinin ardından gözler ünlü komedyenin eski sevgilisi Defne Samyeli’ne çevrildi. Geçen hafta zehir zemberek bir açıklama yapan Samyeli, son olarak gece yarısı sahne aldığı mekan çıkışı görüntülendi.

Defne Samyeli, hayatında her şeyin yolunda gittiğini anlattı. Menajerinin uyarısı üzerine aracını geri almaya çalışan Samyeli, bu sırada panik yaptı ve görüntü alan kameramanın ayağını ezdi.

Samyeli’nin kardeşi Sühan Samyeli arabadan inip ayağı tekerleğin altında kalan kameramanla ilgilendi ve “Neden soruları içeri gelip sormadınız?” diyerek habercilere çıkıştı.

Ruhsatı hâlâ Cem Yılmaz’ın üzerinde olan arabasını tekrar geriye doğru alan Samyeli, bu kez daha dikkatli davrandı. Yol kapalı olduğu için ilerleyemeyen Defne Samyeli, muhabirlere takıldı. 

Samyeli, yol açılmayınca bir süre daha aracının içinde beklemek zorunda kaldı. Defne Samyeli’nin arka koltuğundan oturan genç de bu sırada dikkat çekti.

Samyeli, arka koltukta oturan gencin sahne aldığı mekan tarafından kendisine yardımcı olması için görevlendirilen kişi olduğunu söyledi. Defne Samyeli, Cem Yılmaz’la ilgili sorulara yanıt vermedi. Yolun açılmasıyla rahat bir nefes alan samyeli, bu kez de yolu şaşırdı.