Her detayı korkunç! Emekli hemşireyi öldürdü, cansız bedenine günlerce tecavüz etti

Dehşete düşüren olay ABD'de meydana geldi. Colby Martin adlı bir erkek, 64 yaşındaki Melody Rohrer'e araba ile çarptıktan sonra cansız bedenine günlerce tecavüz etti.

Her detayı korkunç! Emekli hemşireyi öldürdü, cansız bedenine günlerce tecavüz etti

ABD'nin Arkansas eyaletine bağlı Van Buren kasabasında tüyler ürperten bir olay yaşandı. 64 yaşındaki emekli hemşire Melody Rohrer, ormanda yürüyüşe gittikten sonra bir daha evine dönemedi. Hemşirenin hayatından endişe eden ailesi ise derhal durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri korkunç olayı ortaya çıkardı. 

Olay yerinde kadının kan izlerine ve eşyalarına rastlayan polis ekipleri güvenlik kameralarını izleyerek dehşete düşüren olayı gün yüzüne çıkardı. Olay yerinde olduğu tespit edilen 29 yaşındaki Colby Martin'in ifadesi alındı ve genç adam her şeyi tek tek itiraf etti. 

Günlerce tecavüz etti

Genç adam, emekli hemşireye çarptıktan sonra cansız bedenine günlerce tecavüz ettiğini söyledi. Olay yerine giden polis, hemşirenin cansız bedenini buldu. Tutuklu yargılanan şahıs, çıkarıldığı ilk mahkemede 300,000 dolar kefalet ücretini ödemeyi kabul edince serbest bırakıldı.