Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan bir yıl gecikmeli gelen aşk itirafı

İlk kez “Magazin Hattı"nın duyurduğu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin uzun süredir inkâr ettikleri ilişkileri nasıl ortaya çıktı?

26 Kasım 2019’da gece yarısı Magazin Hattı ekibi Emirgan’daki ünlü bir mekânda Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un bir hayli samimi şekilde eğlendiği istihbaratını almış ve çıkışta iki ünlü ismi beraber görüntülemişti. Sunucu Saadet Özsırkıntı’nın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla vedalaşan Özdemir, bir süre Oğuzhan Koç’la sohbet ettikten sonra mekanın önünden taksiyle ayrılmıştı. Bu sırada Özdemir’in Oğuzhan Koç’la vedalaşmaması ise dikkat çekmişti.

Taksiye binen Demet Özdemir’in ertesi gün aşk haberi medyada geniş yer bulunca yaptığı açıklama ise şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu “O benim arkadaşım. Tabii ki de görüşeceğiz. Oğuzhan beni evime bıraktı" demişti.

İkilinin samimiyetinin sadece arkadaşlıkla sınırlı kalmadığını gösteren bir diğer gelişme ise Oğuzhan Koç’un birkaç ay önce ayrıldığı Yağmur Tanrısevsin’in gösterdiği tavırdı. Aynı zamanda Demet Özdemir’in de yakın arkadaşı olan Yağmur Tanrısevsin aşk söylentisi çıkar çıkmaz Özdemir’i takipten çıkardı.

İlişkilerini gizleyen Koç Ve Özdemir’in, pandemi dönemi öncesi ise aralarına kara kedi girdi. Bu sırada Demet Özdemir’in arkadaş ortamında Kerem Bürsin’le yakınlaştığı gündeme geldi. Özdemir’in Kerem Bürsin’le flörtü çok kısa sürdü.

Geçen yaz ise Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in Alaçatı’da tekrar ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettikleri gündeme geldi. Bunun üzerine Demet Özdemir eylül ayında yaptığı yazılı açıklamada “Uzun zamandır hayatımda kimse yok” dedi.

Yılbaşını Alaçatı’da bir otelde karşılayan ikili sonunda ilişkilerini itiraf etti. Otel çıkışı beraber görüntülendiklerini sanan Demet Özdemir “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” dedi. Ertesi gün İstanbul’a dönen ve stüdyo çıkışı Magazin Hattı kamerasına takılan Oğuzhan Koç ise ilişki sorusuna kaçamak yanıt verdi.

“Beni biliyorsunuz özel hayat konusunda konuşmam” diyen Oğuzhan Koç, birkaç saat sonra instagram’dan şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim...”

Bir gün sonra Oğuzhan Koç yine kameralara takıldı. Ünlü şarkıcının geçen hafta evinin sokağında Özcan Deniz’i bekleyen muhabirleri görüp panik olmasının nedeni de böylece ortaya çıkmış oldu. Öte yandan aşkın ilk karesi Demet Özdemir'den geldi. 28 yaşındaki Özdemir, Oğuzhan Koç'la beraber fotoğrafını kalp emojisiyle story sayfasından yayınladı.