Hülya Avşar Coşkun Sabah'ın "Beni aldattı" itirafına ne tepki verdi?

Hülya Avşar eski sevgilisi Coşkun Sabah’ın “Hülya askerdeyken beni Tanju Çolak’la aldattı” şeklindeki itirafına ne yorum yaptı?

Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’la “Yaşı 19” adlı dizide başrol oynamaya hazırlanan Hülya Avşar, Bebek’te aracının içinde görüntülendi. Avşar’ın günde sadece 8 saat çalışma şartıyla dizide oynamayı kabul ettiği ortaya çıktı. “Yaşı 19” dizisinde hale adlı varlıklı bir kadına hayat verecek olan Hülya Avşar’ın ev sahneleri 2004 yılında aramızdan ayrılan ünlü iş insanı Sakıp Sabancı’nın malikanesinde çekilecek. Hülya Avşar, dizideki çekim alanlarını mini bir spor salonuna çevireceğini de belirtti.

Avşar, yılbaşı tatilini kızı Zehra Çilingiroğlu ve kız kardeşi Helin Avşar’la Uludağ’da geçirdi. Avşar’ın Uludağ’da konakladığı dağ evine 4 günlük tam pansiyon fiyatı olan 140 bin TL yerine 40 bin TL’lik indirim yaptırarak 100 bin TL ödediği gündeme geldi.

Avşar’a eski sevgilisi Coşkun Sabah’ın 32 yıl sonra yaptığı “Hülya askerdeyken beni Tanju Çolak’la aldattı” şeklindeki itirafı hatırlatıldı. Hülya Avşar korona virüs aşısı hakkındaki fikirlerini paylaştı. Avşar, Acun Ilıcalı’nın dijital platformu için de ayrıca dizi çekeceğini açıkladı.

Ünlü oyuncu, geçen yıl Riva’daki 62 milyon değerindeki arsasının üzerine çiftlik kuracağını anlatmış, mimarlık eğitimi alan kızı Zehra’nın da inşaatta görev alacağını ifade etmişti.